PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108199
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Pary

ocenił(a) serial na 10

Waszym zdaniem kto powinien byc ze soba w plotkarze?:D

polaxx

Dan i Georgina.

zart. :-)

Ktokolwiek z kimkolwiek bedzie to i tak nie ma znaczenia, bo puknie sie z kims innym i suma sumarum kazdy zaliczy kazdego.

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

Jest mi to cholernie obojętne, nie chce tylko CHAIR, para za którą zawsze trzymałam kciuki aktualnie jest połączeniem, które mnie najbardziej zirytuje jeśli GG skonczy sie ich pojednaniem..

aPosing

Hmm a gdyby ktoś okazał się homoseksualistą tak jak było w książce to by było zakończenie ;p Serena & Blair, Dan & Nate

aPosing

Co do Chair, wątpie, znajomosc tak, zwiazek nie. Ch będzie miał ciągle odczucie, że to przez B. stracił swoją fortunę. Jak sam mówil nie chce byc mezem BW, bo on jest Ch.B.

ocenił(a) serial na 9
polaxx

Chuck i Blair ofc
Serene chciałam widziec z Danem, ale ten gość jest żałosny, coraz bardziej niestety...
Serena powinna być z Natem

takimi parami GG się zaczęło i tak powinno się skończyć ;)

a cała reszta postaci to takie dodatki :)

ocenił(a) serial na 10
fnh81

Też uważam, że powinno się skończyć tak jak się zaczęło. Chair musi być razem, co do Serenate i Dereny, to w zasadzie ja obie pary lubiłam. Teraz S. chyba znowu staje się taka jak była na początku, więc Derena nie byłaby złym pomysłem, ale Dan już się do niej nie nadaje, stał się w końcu taki jak wszyscy na UES i stracił swój kręgosłup moralny, ale ja się będę cieszyć z obu par;) Masz rację - reszta to tylko dodatki;)

ocenił(a) serial na 9
Ann11000

tez bardzo lubiałam parę Serena - Dan, ale teraz nie widze dla nich porzyszłości :) Dan ją wykorzystał i zostawił jak... nie takiego Dana lubiłam :)

ocenił(a) serial na 10
fnh81

Masz rację, Dan to już nie jest ten sam "lonely boy", którego S. pokochała.

ocenił(a) serial na 10
polaxx

C&B i S&N a co do Dana, mogliby go np. porwać kosmici :D

ocenił(a) serial na 8
polaxx

chuck&blair
dan&serena
a nate mi sie najbardziej w 5 i ogólnie z ivy podobał.

ocenił(a) serial na 10
kiiiniiia

Też widzę Nate z Ivy, poza tym Chair, Serena razem z Carterem (wiem to mało prawdopodobne, ale pasowali do siebie), Dan............... no cóż chyba faktycznie lonely boy do niego pasuje, zresztą on kojarzy mi sie własnie z takim nierozumianym artystą, pisarzem, wyizolowanym. Mimo, że zawsze chciał wpasować się do świata UES to chyba najbardziej był szczęśliwy żyjąc sobie na tym Brooklynie z daleka od Manhatanu.

ocenił(a) serial na 9
polaxx

blair i chuck - tu nawet nie ma dyskusji, bo oni sie kochaja caly czas. luis i dan to tylko zauroczenia
serena z danem pasowali, ale w 5. sezonie serena zrobila sie maks. glupia, wiec powinna vyc sama
dan powinien byc z vanessa
a nate z ta starsza babka

polaxx

Z którego to jest odcinka?:D http://24.media.tumblr.com/tumblr_lyztb5yknt1r90kfwo1_500.jpg

ocenił(a) serial na 10
polaxx

Serenate i Chair
Takie pary muszą być! ;)))