PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108212
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

WIADOMO KTO JEST PLOTKARA

użytkownik usunięty

W "crazy stupid love" w 9:45 widać jak pracownica Nate wysyła sms do gossip girl, że plan
działa, a plan wymyśliła GEORGINA.

ocenił(a) serial na 8

jasne. a wcześniejsze odcinki to co? Georgina w 14 odcinku mówi, ze po wypadku plotkara zrezygnowała, a jej obowiązkiem jest przejęcie jej roli ponieważ świat potrzebuje plotkary. nadal nie wiadomo kto jest prawdziwą plotkarą.

LeaMao

sądzę że gdyby scenarzyści chcieli wreście ujawnić plotkarę to pojawiła by się Kirsten Bell, nie uważacie? to w końcu ona podkłada pod nią głos..

ocenił(a) serial na 8
egoistka94

W sumie to by było logiczne. Prawdziwa plotkara powinna miec jej znany nam już dobrze głos. Ale Kristen nigdy nie było widac w serialu. Dziwnie by to wyglądało, że jakaś nieznana dziewczyna tak uwzięła się na całe Upper East Side. Zresztą prawdziwa GG zrezygnowała ze swojej "działalności" , więc może scenarzyści posługują się postacią Georginy aby nie wymyślac co z nią zrobic na końcu - czy ujawnic czy "puścic wolno" :P

ocenił(a) serial na 10
Arlinka90

a ja myśle, że nawet jeżeli ujawnią prawdziwą plotkarę to nei będzie jej grała Bell bo widz od razu by wszystko wiedział. wezmą kogoś innego, a glos plotkary jest nie jest tym "prawdziwym" tylko takim jaki każdy czytający strone sobei wyobraża.

ocenił(a) serial na 8
juzol_G

W sumie efektu zaskoczenia by nie było. Ale coś mi się i tak zdaje, że prawdziwa tożsamość plotkary została pochowana w chwili wypadku B&C. Chyba, że poczynania G ją zdenerwują i jakoś wkroczy, chociaż wątpię.
A tak na marginesie skąd Georgina ma dostęp do tej całej strony GG? Rozumiem, że ja wcześniej hakerzy dopadli (lista kto do niej pisał) ale od razu dostęp do całej strony? Skoro to było takie proste, w liceum mogli też włamac się i skasowac całą stronkę i tak do skutku. Przecież mieli pieniądze na to.

Arlinka90

Jestem pewien, że Plotkara wróci. ONA ZAWSZE WRACA.