PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

obejrzalam 5 odcinkow Plotkary no i strasznie sie na nich wynudzilam, nie zaczelam 6go.
Czy ten serial sie rozkreci? Bo mam caly sezon i szkoda mi wyrzucac. Dzieki z gory

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ja też chcę schudnąć! Kurde. Wyglądać jak Blair- marzenie...

użytkownik usunięty
kilmenyy

Jak znajdziesz jakąś fajną tapetę, podaj link, też sobie ustawię. każde jego zdj już mi sie znudzilo ;p

ocenił(a) serial na 8

Haha, okej zaraz coś poszukam! :D
A jaki jest Wasz cel? Bo ja z 47 chetnie bym tak zeszla do 44, ale nie wiem czy dam radę. :D Jż 5 dzien piję dużo wody i skacze na skakance ok. 30 minut, wyrabiam kondycje, moze jutro uda mi sie przez 40 minut. :D
Jak mam dość, to mam przed oczami sylwetka Blair i dalej walczę. :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Jezu, nie wiem ile ważę... ostatnio miałam bilans robiony do szkoły jakieś 2 tygodnie temu. i wyszło, że 52 lub 42.. ale stawiam na to, że 52..;p

ocenił(a) serial na 8

Jezeli 42 to ani mi sie waz odchudzac! xD
Ja waze 47 albo 46 w zaleznosci od tego czy ostatnim czasem schudlam czy przytylam xDD jezeli waga sie utrzymuje to raczej 46;D przy wzroscie 159, dlatego 2 zbedne kg moglyby sie stracic, a nawet 3. ;D
Oo, przypomnialas mi ze musze wypelniony bilans zaniesc do szkoly jutro. ;D

użytkownik usunięty
kilmenyy

O, widzisz ;p
Raczej ważę 52, bo przecież mam 163 cm! ;p

ocenił(a) serial na 8

Wszyscy wyższy ode mnie, niesprawiedliwość.. :D
To nie wiem z czego Ty sie kobito chcesz odchudzac ale ok.. xD

kilmenyy

Wybaczcie nie odzywanie się ale ogarniałam jutro wyjście od kina ze znajomymi ;P

ocenił(a) serial na 8
baska_89

Kurde, wkurza mnie fw bo jak chce sie przyczepić do Waszych postow to mi sie wyswietla tylko "zglos" a nie odp. ;/
No, w kazdym razie powiem Wam ze przyszlam se do szkoly, zlozylam sie na kwiatki, usprawiedliwilam dzien wczorajszy i zaraz spadam do domu bo jest nas tylko 3 i sama wych. powiedziala ze ze swojej strony podpowiada aby wiadomo co uczynić haha. :D
Takze zaraz po dzwonku śmigam z powrotem do domu w ,rytm piosenki z plotkary i zabieram sie za 4 odc. :D :D

Oo, tez bym sie przeszla do kina, ale jestem splokana, dlatego też jade z przyjaciolka do Jastrzebia(takie zadupie obok mojego zadupia:P),
połazić po okolicach bo nie ma co robić. :D Ostatnim razem sie zalozylysmy ze kazda musi zagadac do jakiegos chlopaka ktory nam sie spodoba bo jezeli nie, to konsekwencje beda takie ze one powiedza jakiemus kumplowi ze mi sie podoba i na odwrot, jezeli one nie wykonaja zadania to ja robie to samo. xd Ale za bardzo nam nie wyszlo, ciekawe co dzisiaj wyjdzie, moze spotkam jakąś kopie Chuck'a.. Marzenie ściętej głowy ahaha xD

użytkownik usunięty
kilmenyy

Powodzenia w szukaniu! ;p

ocenił(a) serial na 8

Nie dziękuję hahah :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

jasne... lepiej nie zapeszać... xD

ocenił(a) serial na 8

dokładnie.. :D jeżeli znajdę kilka takich kopii, to wezmę ich ze sobą i się z Wami podzielę :D

kilmenyy

To czekam na przesyłkę z kipią Chucka ;P
Dziś widziałam przystojnego w McDonaldzie, nawiązując do wczorajszej rozmowy, nic nie jadła,towarzyszyłam lodożercom :P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ej ja też właśnie w jastrzębskim Mcdonaldzie widziałam! Przyjaciolka pierwsza go zobaczyla a pozniej ja, mial cos w sobie :D nawet sie patrzyl w nasza stronę ale nie podszedł a ja sama nie mialam odwagi podejsc. ;(
Haha, a ja znowu zjadłam loda, ale takiego maluśkiego, pozatym spaliłam już chyba laząc po całym mieście, a później po powrocie do żor z przystanku do domu. ;D
No, ale oprocz tego w mc ktory szybko wyszedl, nie bylo nikogo fajnego.. Wgl jak wracalam autobusem to trafilam na jakis kretynow ktorzy krzyczeli przez cala droge od rzeczy, w tym jeden do kazdej wychodzacej laski krzyczal... a zreszta niewazne, w kazdym razie chcial zablysnac a zadna nawet na niego nie spojrzala, oto kolejny raz sie rpzekonalam ze Polacy sa do kitu.. ;d
TRZA STĄD WYJECHAĆ!!! NIE MA BATA :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Zgadzam się! To gdzie jedziemy? NOWY JORK?xD

NY, albo Los Angeles. ;)
Ja osobiście z przyjemnością zahaczyłabym o Sydney ;D
Może Chuck będzie leciał do Jacka to go spotkamy ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Wakacje tuż tuż, to mamy plany na wakacje. ;D Ojjj, będzie sie działo, może tam nas docenią, bo w polsce nie ma kto jak sie roi od takich.. takich.. aa, nie ebde sie wyrazac ;D

kilmenyy

Wakacje ;D
Miejmy nadzieje że tam są lepsi ;P
Dokładnie lepiej się w taki sposób nie wyrażać xD

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Dokaldnie, nawet nie ma takich okreslenw slowniku aby ich odpowiednio anzwac, wyrzutki jedne ;D
Ok, pozegnam sie juz z Wami, obejrze 8 odc. i chyba sie kimnę, bo padam. :D
Do napisania jutro :*

kilmenyy

Miłego oglądania, ja właśnie skończyłam przeglądać 8 odcinek 4 sezonu, bardzo go lubię, sama zobaczysz czemu ;D

To od razu dobranoc ;]
Do jutra

ocenił(a) serial na 8
alkamb

A na mnie czeka dopiero 9 odc. ktorego jeszcze nie zobaczylam bo nie mialam dzisiaj kiedy ;( Ale jak tylko wroce pozniej wieczorem do domu to zobacze sobie ze 2 odc. chociaz! I jutro, w pon, i wt... Może szybko ogarne ten sezon, byle tez nie za szybko, bo jak dotre do koncowki 4 to sie zalamie...:D

kilmenyy

Załamiesz się tak czy siak XD
Ale ja nic nie mówię :P

Ja jakoś wypieram z siebie i nie chce oglądać dalej 4 sezonu tam się wszystko tak pieprzy ;/

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Serio? Cos czuje ze duzo łez wyleje w te wakacje.. ;D Musze to ogarnac do 14 lipca, a z dolka będę sie leczyć w turcji ;D Inaczej nie pojade do turcji bo ja nie wytrzymam tej rozląki z chuckiem! ;D

kilmenyy

Ja mam nadzieje że moje wakacyjne plany związane z Chorwacja się powiodą. Zabiorę Chucka ze sobą ;P

użytkownik usunięty
kilmenyy

A który sezon teraz oglądasz? Bo już się trpochę pogubiłam xD

ocenił(a) serial na 8

Alkamb, zyczę powodzenia z chorwacją- a to wyjazd rodzinny czy jakis oboz? ;D

Ogladam 3 sezon, czeka na mnie 9 odc. caly dzien bez plotkary jutro i w ciagu pon i wt zamierzam ogarnac caly 3 sezon! Dam rade?! Tak, msuze dac rade!! ;DDD

kilmenyy

Rodzinny i ze znajomymi.

Ja jutro może w coś pogram :) Ale na pewno zobaczę choć odcinek Plotkary ;P
Dasz rade :D
Powodzenia ;]

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Super, ja kolonia, chociaz na chwile sie odczepie od rodzicow. ;D

Wiem, msuze dac rade, juz smigam ogladac 9 odc. nareszcie mam na to czas! :D
3majcie sie, do jutra ;*

kilmenyy

Ja tam jakoś lubię wyjazdy z rodzicami zawsze jest beka ;P

Do jutra ;)
Trzymaj się.

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ja tez nie narzekam na wyjazdy z rodzicami,a le teraz sie ciesze ze to kolonia, bo z przyjaciolka poznalam jednego turka, niby przystojny ale jakis taki pewny siebie i jezeli przyjdzie mi got ams potkac w realu(masakra, okazalo sie ze on ma tam domek letni) to bede musiala jakos splawic, przynajmniej smiesznie bedzie. :D

Mam nadzieje, juz jestem w polowie 12 odc. zaraz smigam dalej ogladac. ;d

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ja już w ogóle nia pamiętam co tam się działo w tym odcinku..Muszę na nowo to ogarnąć...

Ja pamiętam, widziałam to 4 dni temu ;P
Najlepsze czasy Chair ;D
Ja teraz przechodzę przez 16 odcinek 4 sezonu, i wiem że zbliżam się do nieubłaganego końca który mnie nie satysfakcjonuje ;/

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Widzę że pomimo że oglądasz to po raz ktoryś, dalej to przezywasz?
To jest prawdziwe safascynowanie serialem :D

kilmenyy

Jeszcze nic mnie nigdy tak jak Plotkara nie wkręciło.
Ostatnią scenę 4 sezonu to będę przeżywać bo jestem zła ;/
Nie wiem czy wiesz jak się kończy więc się nie rozpisuje ;P

użytkownik usunięty
kilmenyy

Na bank ogarniesz :)

ocenił(a) serial na 8

Popinam sie tutaj bo znowu fb nawala ;D
Nie zdradzaj nic, nie zdradzaj, ja jestem na 14 odc. 3 sezonu także tego :D
Biedny Chuck :C

użytkownik usunięty
kilmenyy

Zazdroszczę ci, że nie widziałaś jeszcze do końca 3 sezonu. Kocham te kilka ostatnich odcinków. Te rozmowy między C&B...Ach... chyba zaraz se to włącze ;p

ocenił(a) serial na 8

Hahah :D Ej jak ja skończę oglądać to chyba też zaczne od nowa, wczoraj gadalam z kumpela która jest na biarząco i mówi że 2 sezon to ona widziała chyba ze 3 razy :D :D
A ja ciągle tylko udawałam ten seksowny głos i gadałam: "i'm chuck bass", ale jak wiadomo efekt mierny bo jack bass jest nie do podrobienia :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

jack? chyba chuck xD
Ja pierwsze 15 odcinków 2 sezonu widziałam po jakieś 4, 5 razy./ Możecie dać ma jakikolwiek tekst, a ja go dokończę. Przynajmniej te od Chucka i Blair ;p

Podłączam się, tez mogę dokończyć ;P Ale tu cię zagnę bo ze wszystkich sezonów XDD Chwali dupa pietrek :P
http://www.fanpop.com/spots/blair-and-chuck
Jak mi się nudzi to sobie robię quizy XD
Po angielsku ale to dobry trening ;P

ocenił(a) serial na 8

Oczywiscie ze Chuck, juz mi sie w cozach mienilo stąd ta pomyłka ;D
Haha, to ja aż tak jeszcze nie, bo jestem ejszcze świeżą fanką, ale zapewnie w neidlugim czasie tez to zaczne znac na pamiec ;D

A tapety swietne! Ja mam obecnie na pulpicie taka:
http://imageshack.us/photo/my-images/16/tapetaft.jpg/
Achh, te magiczne slowa :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Tapeta boska!
Ja mam tą http://tengossip.com/wp-content/uploads/2009/08/ed-and-leighton.jpg
Kocham sesję Leighton I Eda do koreańskiego Elle xD

kilmenyy

Zrzutu ekranu nie zrobię bo mam na nim posegregowaną muzykę z Plotkary pod względem ,zgranej już na mp4 i niezgranej więc nic nie będzie widać :P

To moja tapeta, tylko oczywiście większa ;D Czas pomyśleć o czymś gdzie Chuck jest na pierwszym planie ;D

http://gossipgirl.download-tvshows.com/files/gossipgirl2.jpg
[oczywiście jest większa ;P ]

użytkownik usunięty
alkamb

też chciałam to zdj na tapetę, ale nie umiałam znaleźć większego ;p

ocenił(a) serial na 8
baska_89

genialne te tapety! :D
Ja niedlugo tez cos pewnei zmienie, bo jest tyle ich tapet z nimi ze musze sie kazda z osobna nacieszyc :D Moze sama kiedys cos skombinuje w efekcie nudy ;D
Dziołchy, mówie Wam jak ja sie uzalezniam coraz bardziej! Jeszcze dzis myslalam ze pewnie zdarze obejrzec tylko do konca 3 sezonu, ale jak zobaczłam finał z Chuckiem,to po prostu natychmiast odpalilam sezon 4 i juz czeka na mnie 4 odc. :D Jak tak dalej pojdzie, to do srody, najdluzej do czwartku ogarnę wszystko... ;D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Dziołcha, to się za to zabieraj xD Mam nadzieję, że nie rozczarujesz się 4 sezonem ;p

ocenił(a) serial na 8

Ja tez mam taka nadzieje, chociaz poki co- wszystko sie chrzani, Blair bez Chucka, Serena bez Nate'a.. Ta laska mnie wnerwia, co nie nie chciala dać klucza Serenie do tego klubu, zapomniałam imienia.. Ughhh, mam nadzieje ze wszystko sie ulozy jeszcze po mojej mysli bo jak nie to zabijęęęę xD

kilmenyy

Ja się nie odzywam bo mnie 4 sezon zabił.
Jak będziesz na 8 odcinku to pogadamy ;D On jest najlepszy ;D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Haha, okej :D Nic, ja to ja sie biore za 4 odc. może jeszcze ogarnę dzisiaj 8, szczerze nie zdziwie się jesli bede tu siedzieć kurde do 24 :D Masakra, to jest chore zeby az tak sie uzaleznic od serialu, ale nic nie umiem poradzic, wsiąkłam totalnie i nic ani nikt dookoła mnie nie interesuje haha :D