6,1 340  ocen
6,1 10 1 340
Popland!
powrót do forum serialu Popland!

Jacy są wasi ulubieni bohaterowie serialu? Oto moja lista:

Danny - bardzo sympatyczny facet, trochę zagubiony. Do końca miałam nadzieję że jednak zejdą się z Trini, no ale cóż. W każdym razie bardzo go lubię.

Trini- bardzo fajna dziewczyna, mimo bogatych rodziców nie zadziera nosa i pomaga jak tylko może.

Guga- bardzo się zmienił, zaimponował mi tym że mimo napadu szału Pene nie wyrzucił jej z domu i zawsze starał się jej pomóc. Trochę denerwował mnie tym swoim podejściem do cycuszków Nicole, ale w końcu przejrzał na oczy i znalazł prawdziwą miłość :)

Nicole- nie wiem czemu, ale mimo wszystko wzbudza moją sympatię. Ubolewałam nad tym że kazali takiej ślicznej dziewczynie grac totalną kretynkę, no ale cóż, widocznie wszędzie musi się ktoś taki znaleźć ;) W każdym razie zawsze była kupa śmiechu z nią:)

Jessica- czyli była dziewczyna Ariego. Bardzo jej współczułam kiedy została przez niego porzucona i tak mocno to przeżyła że posunęła się do próby samobójczej. Szkoda że potem zniknęła z serialu. Wiecie może co się z nią stało? Niestety opuściłam parę odcinków i nie wiem w jakich okolicznościach zniknęła.

Horacio- bardzo mi zaimponował gdy w końcu postawił się Katherinie i zdecydował się na przyznanie się do winy. Naprawdę strasznie mi go było szkoda, kochał K, a jednocześnie jej nienawidził, taka toksyczna relacja. Mimo wszystko cierpiał i tęsknił gdy K zniknęła.

Katherina- moim zdaniem najbardziej wyrazista postać serialu. Cały czas musiała grac i udawać kogoś innego , udawała też surową i wredną, ale w głębi była zranioną, zagubioną osóbką, która każdego dnia musiała się bać o swoje życie. Bardzo złożona postać, można by było napisać o niej referat;) No i mimo tych masek potrafiła jednak okazywac uczucia najbliższej jej osobie.

Morti88

Zapomniałam jeszcze o Guillermo- przesympatyczny człowiek, po prostu nie da się go nie lubić :)