No niestety to nie wystarcza. Gdyby puścili coś mądrzejszego przez te pół godziny zamiast ten durny serial, to człowiek by skorzystał, a tak to się ludziom mózg lasuje.
Może i tak. Ale istnieje możliwość, że na nowy program, nowy serial ludzie nie mogliby patrzeć :)
W sumie to jedyny serial "tvnowski" godny uwagi to według mnie "Przepis na życie" i trudno jest osiągnąć tym tasiemcom pokroju "Prosto w serce" jego poziom, a szkoda... Byłoby o wiele ciekawiej w tej naszej polskiej telewizji, a tak to - dno i metr mułu ;)
A ja myślę, że gdyby "przepis na życie" był emitowany 5 razy w tygodniu to też nudziłby. Zresztą wystarczy wejść na stronę tego serialu na filmweb., żeby stwierdzić jak dużo osób jest rozczarowanych drugą serią...
Możliwe, choć na pewno nic tak nie rozczarowuje jak "prosto w serce" i sztywna Mucha w roli głównej. Podwójne nieszczęście: bezsensowny scenariusz i główna bohaterka. Ja wiem, że takie tasiemce mają relaksować i bawić, ale niestety - to nie jest nawet ciekawe, choć z założenia chyba miało być (?).
Średnio to chyba scenarzystów i aktorów obchodzi czy to nas relaksuje czy nie. Robią swoją pracę, zarabiają na tym krocie, a społeczeństwu od tego serialu się mózg lasuje :D Ktoś w każdym razie na pewno na tym korzysta!
Zamiast tego badziewia - przez te pół godziny mogliby puścić jakąś pouczającą bajkę dla dzieci albo program edukacyjny o faunie i florze. Albo nawet nie musieliby nic puszczać :D Wystarczyłoby akwarium z rybkami z relaksacyjną muzyką w tle!
No racja racja ;)) Choć pewnie sama miałabyś dość oglądając rybki w akwarium... Bodajże na "mini mini" jest taka rybka od wieczora do rana - jak oglądałam bajki z dziećmi to myślałam, że dostanę szału xD Spróbuj sama - byłoby podobnie na tvn xD
Tak właśnie! Zainspirowałam się tą rybką z mini mini :D
To może zamiast akwarium - rozpalone drewno w kominku? ;) hehe (wersja dla dorosłych)