Proud

2026 -
1,9 tys.
chce zobaczyć
Proud
powrót do forum serialu Proud

Czyżby pod przykrywką historii o rodzinnej tragedii serial oswajał polskiego widza z homoseksualnym rodzicielstwem zastępczym? Oby.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Lukasz_Gugulski

Oczywiście, że tak. Opłacona agitpropa - sprawnie zrobiona, w trendach, pod współczesne gusta jury festiwali dookoła świata. Pranie mózgu, marsz przez instytucje.

pani_bovary_fw

Gdzie obejrzałaś?

pani_bovary_fw

Małżenstwo kościelne to również ideologia i pranie mózgu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Lukasz_Gugulski

Już chcecie położyć łapska ze swoim chłopakiem na dzieciach? Niedoczekanie twoje lewaku.

divx_avi

O każdym mężczyźnie fantazjujesz, że ma chłopaka czy tylko o mnie?

Lukasz_Gugulski

"Czyżby pod przykrywką historii o rodzinnej tragedii serial oswajał polskiego widza z homoseksualnym rodzicielstwem zastępczym? Oby." To napisał kto? Ja, czy ty?

divx_avi

Z tego wynika, że mam chłopaka? Ciekawe wnioskowanie.

Lukasz_Gugulski

Ja tylko zapytałem, a nie stwierdziłem coś.

divx_avi

Wiem, że z logiką się nie lubicie, znam to.

Lukasz_Gugulski

Ciężko odpowiedzieć na pytanie, co?

divx_avi

Na to wychodzi, dlatego nie odpowiedziałeś, czy o każdym mężczyźnie tak fantazjujesz czy tylko o mnie.

Lukasz_Gugulski

Ty nie wiesz co to znaczy fantazjować.

Lukasz_Gugulski

Nie inaczej, w rzeczy samej. Jednak liczę/modlę się, że za 1,5 roku będzie zmiana, dobra zmiana. Skończy się to nachalne wywracanie wszystkiego, stawanie na głowie w imię mniejszości (1,5-2%), która to co powinna dostać już dostała w państwie polskim prawie sto lat temu. W "cywilizowanych" krajach Zachodu to nawet do XXI w. ta mniejszość czekała, ażeby ich czyny przestały być penalizowane.