PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352773
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Nowa Zabawa

ocenił(a) serial na 10

Czyli tak: jedna osoba zadaje pytania i udziela odpowiedzi np.
Ja:PYTANIE
użytkownik: ODPOWIEDZ
użytkownik :PYTANIE itd.
zaczynamy:
Ile Pheoby urodziła dzieci?

ocenił(a) serial na 10
Pawcik_2

Trójkę.
Jak się nazywają siostry Rachel?

Dii

Siostry Rachel to: Jill i Amy :)

Jak ma Chandler na drugie imię??

ocenił(a) serial na 10
spooky777

heheh Muriel ;]
Kim jest z zawodu Chandler ? ^^

ocenił(a) serial na 10
we21AAS1

Według Rachel z odcinka "EMBRIONY" z sezonu 4,zawód Chandlera to "TRANSPORTER"( to była jej odpowiedź na pytanie Rossa z quizu).
Moje pytanie:
- Jak miała mieć na imię córeczka Rossa I Rachel?

ocenił(a) serial na 10
luizka3

mała Ruth!

pytanie oddaje bo nie mam pomyslu

ocenił(a) serial na 10
kot6969696

albo mam: jaką pracę miał Chandler w odcinkach "co by było gdyby"?

kot6969696

więc tak Chandler pisał jakieś zabawne teksty do gazet nowojorskich ale również został na chwile asystentem Joeya >>---> ale on go za bardzo wykożystywał... ;)

Jaki jest kod pin do karty kredytowej Joeya?? tak właściwie to nie jest takie trudne pytanie jak by się wydawać mogło :D

ocenił(a) serial na 10
we21AAS1

do luizka: tak, w quizie Rachel powiedziała "transporter" ale tak naprawdę nie ma nawet takiego słowa (tymbardziej zawodu) i dlatego przegrały z Moniką, a Chandler w pracy zajmuję się przetwarzaniem danych.

ocenił(a) serial na 10
Dii

pin do karty Joey-go to : 5639.
Pytanie : Jak na imię miały dzieci Moniki i Chendlera?

ocenił(a) serial na 10
dziabonczek

dzieci to Erica i Jack, po biologicznej mamusi i po tacie Monici

pytanie (bardzo łatwe): Co dzialo sie gdy Joey za dużo oglądał "szklaną pułapke" ? :)

ocenił(a) serial na 10
brzydkie_k

Wariował mówił do wszystkich "dziwko". Tak? :)
Pytanko: Dlaczego Monika i Richard musieli zerwać?

dziabonczek

Bo Richard nie chciał mieć dzieci, a Monica wręcz przeciwnie.

Jaką fantazję erotyczną związaną z "Gwiezdnymi wojnami" miał Ross?

ocenił(a) serial na 10
lizzy_parker

się za księżniczkę Leia w bikini ^^

Moje Pytanie:
Jaką piosenke grał Ross gdy siedział na schodach tuż przed wyjściem na bal maturalny? ;]

ocenił(a) serial na 10
we21AAS1

qrcze urwało mi kawałek tekstu O_o
Chodziło mi o Rachel żeby przebrała się za księżniczkę Leia w bikini ^^
Sorry za błąd ...

ocenił(a) serial na 10
we21AAS1

Piosenka z "Gliniarz w beverly hils" (axel) Zgadza się?
Kolejne pytanko: Jak nazywała się siostra Joeya z którą całował się po pijaku Chandler? ^^

ocenił(a) serial na 10
dziabonczek

odp: Mary Angela? :)
pytanie (ciężko sie wymyśla) : Za co Chandler uśmiercił Rossa? :)

ocenił(a) serial na 10
brzydkie_k

Za to,że Ross napisał w internecie,że Chandler jest gejem (zrobił zdjęcia nawet) xD
Pytanko: Jakieś proste...hmm, jak nazywał się kot Rachel (sfinks, którego chciała sprzedać ) ?

ocenił(a) serial na 10
dziabonczek

odp: pani Whiskerson, nie chciała nazywac go Fluffy(?) :))

pytanie: co miało byc na torcie Emmy i co w rzeczywistosci było? :)

ocenił(a) serial na 10
brzydkie_k

Miał być słodki króliczek i jej buźka, ale był...cukrowy penis... xD
Pytanie: Joey grał film z Allem Pacino... co lub kogo tam grał? xD

ocenił(a) serial na 10
dziabonczek

odp: JEGO TYŁEK:D

pytanie: na kogo zupełnie nie podziałały słowa "how you doin?" (a zdarzyło sie to chyba raz:)

ocenił(a) serial na 10
brzydkie_k

Słowa te nie podziałały na wspołlokatorkę Joeya czyli Janine...Pytanie : Kto był pierwszym mężem Phoebe???

ocenił(a) serial na 10
luizka3

Gej (poźniej nie), tancerz na lodzie(łyżwiarz).
Pytanie: Proste...jak miała na imię 2 żona rossa :)

ocenił(a) serial na 10
dziabonczek

Emily?
pyt (łatwe) : kto prowadził Phoebe do ołtarza? :)

ocenił(a) serial na 10
brzydkie_k

Chandler...Pytanie: Ile kobiet w swoim życiu miał Richard, chłopak i wielka miłość Moniki...???

ocenił(a) serial na 10
luizka3

Żonę swoją, którą poznał w liceum i oczywiście Monikę.Czyli 2.
Pytanko: Jak nazywał się klub który założył Brad Pitt i David w serialu "friends"?

ocenił(a) serial na 10
dziabonczek

Ten klub to "Nienawidzę Rachel Green Klub"...Pytanie : Jak nazywała się postać w którą wcielił się Joey w serialu "Days our life" po raz drugi ...???

ocenił(a) serial na 10
luizka3

W faceta który ma przeszczep mózgu i stał się...kobietą... xD
Pytanie: Skąd Ross wpadł na pomysł z imieniem "Ben"?

ocenił(a) serial na 10
dziabonczek

razem z kochanka swojej byłej żony:D Ross i Phoebe zatrzasneli sie w pomieszczeniu pracowniczym w szpitalu i Phoebe miala pojsc po ratunek "górą" i zalozyla pracownicze wdzianko wlasnie Bena :)

pytanie : co wymyśliła Mona,co tak bardzo wystraszylo Rosa?:D (jeden z ulubionuch odcinków:D )

ocenił(a) serial na 10
brzydkie_k

Mona wymyśliła że zrobią sobie razem kartkę swiateczną i wyślą do rodziny i przyjaciół ale Ross uznał, że to za wcześnie dla ich związku...Pytanie: Co robił "niby" biologiczny ojciec przybranych dzieci Moniki i Chandlera???

ocenił(a) serial na 10
luizka3

ten biologiczny byl sportowcem i poszedl na studia, a ten drugi podejrzany "biologiczny" siedzi w wiezieniu za zabicie ojca łopatą(?) :)

pytanie: gdyby Joey mial zrezygnowac z jedzenia lub seksu, co by wybrał?:)

ocenił(a) serial na 10
brzydkie_k

Niestety z niczego i najchętniej chciałby kanapkę z gorącą laską... Jak mieli na Imię wszyscy współlokatorzy Chandlera??

ocenił(a) serial na 10
luizka3

nie podoba mi sie pytanie,bo to troche tak, jakbym zapytała "z iloma facetami spała Rachel?"...przed Joeym był Skip czy Kip,raczej "Kip" nie wiem dokladnie bo byl tylko wspomniany,kto byl wczesniej to nie wiem,pozniej byl Edie, pozniej znowu Joey, chwilowo Ross, pozniej mieszkał z Monica, pozniej chwilowo i z Rachel,a po niej chwilowo z Phoebe...nie wiem czy to dobra odpowiedz,wiec poczekam na opinie

ocenił(a) serial na 10
brzydkie_k

W sumie to chodziło tylko mi o tych współlokatorów "obcych" czyli nie z paczki ale jest ok...czyli o Kipa i Eddiego...

ocenił(a) serial na 10
luizka3

Acha...nie zadałaś pytania...Pozdrawiam...

ocenił(a) serial na 10
luizka3

myslalam,ze nikt tu nie odpowiedział :) skoro pytanie jest moje to pomyślmy... :)

pytanie: rywalizacja z kim sprawia Monice najwiecej przyjemnosci?:)...nic trudniejszego nie przyszlo mi do glowy:))))

brzydkie_k

Odpowiedz: Z sama soba :D
Pytanie: Jaką rzecz Monica robila gorzej od Ross'a, co strasznie ja denerwowalo? Podpowiem ze chodzi o cos na uroczystosciach...:)

ocenił(a) serial na 10
lalala_2

heheheh, dobrze,ze byla podpowiedz;) chodzi o przemawianie:) wszyscy zawsze płakali gdy przemawial Ross, on nigdy nie zachwycala slychaczy:)

pytanie: dlaczego FunBobby zerwal z Monica? :)

brzydkie_k

Odpowiedz: po tym jak przestał pic i zaczal byc nudny powiedział Monice ze ona ma chyba problem z alkoholem..xD
Pytanie: Byl taki koles, Dany, przyjaciel Joeya ktory wrocil z wyprawy gdzies w gorach i dziewczyny sie go strasznie przestraszyly bo byl zarosniety i wygladal jak Yeti. I pytanie: dlaczego Dany nie zainteresował sie Rachel ktora go ostro podrywała? :D

użytkownik usunięty
lalala_2

Może dlatego, że Dany chciał umówić Rachel ze swoim kolegą? Nie jestem pewna. :)

Jak nazywała się bibliotekarka, z którą Ross miał romans?

ocenił(a) serial na 10

Anita Olman,Oltman - nie wiem dokladnie,ze sluchu pisze,a oni za kazdym razem inaczej wymawiają:)....
co do pytania wyzej to myslalam tez nad odp -i mial tez chore stosunki z siostrą:)))

pytanie: Co zrobil Ross gdy byl maly,a mama chciala go w domu zostawic? :D:D:D:D:D

brzydkie_k

O wlasnie o ta odpowiedz mi chodzilo, z ta siostra :D
Natomiast na Twoja nie pamietam odpowiedzi wiec czekamy na kogos kto wie :D

ocenił(a) serial na 10
brzydkie_k

Schował sisiaka między nogi i powiedział: Patrz mamusiu, ja też jestem dziewczynką więc możesz zabrać mnie do kosmetyczki"...Pytanie: Jakie imię i nazwisko wymyslał Joey kiedy chciał zaciagnąć dziewczyne do łóżka i wymyślał historyje o górach???

ocenił(a) serial na 10
luizka3

KEN ADAMS :D

pytanie : pamiętacie gdy Phoebe spotykała sie z policjantem, nie pamietam jak nazywal,chyba Dany:) Dlaczego sie rozstali?:)

ocenił(a) serial na 10
brzydkie_k

Rozstali się bo on zastrzelił ptaszka, czego Phoebe nie mogła mu wybaczyć...Jakie różne prace wykonywał Joey???

ocenił(a) serial na 10
luizka3

Postaram się wymienić wszystkie:
*dubler
*aktor
*Kelner
*sprzedawca perfum
*dawca spermy (to nie zawód,ale w jakiś sposób się tym zajmował)
Opuściłam coś?

Pytanie:Jak nazywała się ulubiona piosenka Marcela, małpki Rossa?

użytkownik usunięty
dziabonczek

In the jungle the wild jungle...

Jak Erica dla żartów chciała nazwać dziecko, które urodziła dla Chandlera i Monici?

Co do prac Joey'a - był jeszcze przewodnikiem w Muzeum Historii, tam gdzie pracował Ross :)
A ze imienia nie pamietam to czekamy na poprawna odpowiedz :D

Jiminy Billy Bob

Co Joey potrafi zrobić w 10 sekund?

metaforka

Wypic 5 litrów mleka?

Jakiego koloru była damska bluzka w ktorej Ross poszedł na randke?

użytkownik usunięty
lalala_2

Różowa... jakoś tak.

Ile jest podstawowych stref erogennych według Monici?:D