wczoraj obejrzalem ostatni odcinek "Przyjaciół"
troche sie zawiodłem:( gdy Ross i Rechel zeszli sie ponownie:D
bardzo lubie R & R ale jakby np. Ross pojechal na lotnisko(zeby powiedziec ze kocha Rechel) a ona by wsiadala do samolotu z jakim tam "innym"
to ostatni odcinek kazdego by chwycil za serce:(
poprostu kazdy by byl oburzony itd...przez co dłużej by zapamietali ten serial...
oczywiscie ten koniec jest tez super bo zawsze chcialem zeby sie zszedli:) ale ten byl do przewidzenia, typowy ale naprawde qool:D
i te bliźniaki:D
tak czy inaczej to byl naprawde QOOL serial:D
niestety to juz ostratni odcinek:( niestety:(
pzd...dla fanów Friends'ów
Ja mysle ze i tak ten serial zostal przez wszystkich zapamietany jak najlepiej.I jezeli ten serial sie juz skonczyl to (przynajmniej dla mnie i mam nadzieje ze dla pozostalych) skonczyl sie najlepiej jak mogl czyli z happy endem,bo przez cale 10 lat nas do tego przyzwyczajali(R&R).Ale zgodze sie z Toba w kwestii tego ze ten serial byl po prostu najlepszy.Ciagle kreci sie lezka w oku jak widze ostatnie dwie sceny ostatniego odcinka i jak ogladam dodatek jak razem wspolnie sie zegnaja i domontuja caly Central Perk przy naprawde wzruszajacej piosence "I Wanna Stay".Pozdrawiam
Z tym pierwszym zdaniem tez sie zgadzam!!!Bo poprostu nie mogelm przezyc ze R&R nie sa razem:D Happy End byl i to mnie takze cieszy;D
ale mi chodzi o to ze jakby sie skonczyl tak jak ja moowie:D czyli zeby nic z tego nie wyszedlo:|
to kazdy by mówil ze: "niemozliwe ze to koniec, NIEMOŻLIWE , przeciez tak to nie moglo sie skonczyc, itd." bylo by naprawde orginalnie:D
ale mimo wszystko koniec i tak jest bdb:) zapewne (mi takze) sie podobal ale czuje pewien niedosyt:( moze dlateog ze chce wiecej:D
trudno uwierzyc ze to koniec:(
Jak słysze ta piosenke "I wanna stay" płacze jak dziecko - i nie ma znaczenia, ze ostatni odcinek widzialam juz dawno temu, ciagle tak samo sie wzruszam:(
Friends forever! pozdrawaim ciepło!
"I wanna stay" kto jest wykonawcą tej piosenki?????????????????????? ?????/
prawda FRIENDS FOREVER!!!
Plakac tez mi sie chce jak ten kawalek slysze,za kazdym razem.Autorem jest Greg Bruhart.Piosenka jest po prostu swietna.Chce ja miec a nie wiem skad ja wziac bo na emule jej nie ma.Freinds Forever.Pozdrawiam
na wszelkie muzyczne pytania, odpowiedzi mozna odszukac na tej stronie ---) http://www.friends-tv.org/music.html#Tonight [www.friends-tv.org/musi ...]
Co do piosenki Greg'a to fakt na emule jej nie ma, a szkoda!
Pozdrowienia dla wszystkich friendsomaniaków:)