Fani amerykańskiej wersji serialu i Briana Kinney piszcie do mnie!
Queer as Folk w poniedziałki na niemieckim Pro Sieben o 23:45.
Kocham Briana...
No ślicznie, nie spodziewałem sie ze ktoś ogląda ten serial na Pro 7 ;] mógł by leciec w polskiej telewizji ale tego prędko nie doczekamy. Ale na szczeście znam niemiecki i oglądam ten genialny serial dawno zaden mnie tak nie wciągnoł. Niestety zaczołem oglądac go dopiero od odcinka w którym ten młody blondyn mówi swej koleżance ze kochał sie z Bryanem i sie w nim zakochał. Nie mam pojeciua jaki to odcinek albo seriia.
a juz myslalam ze nikt tego nie oglada.... znam caly serial na pamiec, wszystki 5 sezonow i goraco poleca. a co do tego odcinka to moze to byc jeden z dwoch: albo poczatek 1 sezonu (odc 2 lub 3) albo poczatek 3 sezonu odc 7 ;P
Zaluje tylko tego ze juz zakonczyli nagrywac. Ale nikt sie nie spodziewal takiego zakonczenia....
Hej! Przypadkiem wczoraj trafiłam na odcinek serialu i od razu mi się spodobało (Choć prawie nic nie rozumiem po niemiecku) Cieszę się, że nie tylko mi sie podoba:-)))
Hej, mam niewielkie pytanko czy masz może ten seriał na płytkach? Ja niestety dotarłam tylko do 1 i 22 a bym chciała zobaczyc reszte pozdro
Najlepiej instalnąc mułka i zassac odcinki, na osloskopie sa chyba wszystkie odcinki, ja nie bede ciagna skoro ogladam go w telewizji ale krew mnie zalewa ze tylko raz w tygodniu ;/
ja mojom przygode z queer...zaczelam od kanalu GAY.TV niestety wloskiego...na szczescie bylo w oryginale bo bym nic nie zrozumialam:) od samego poczatku zakochalam sie w tym serialu! (moze to za sprawa Briana...) zamiezam teraz sciagnac wszystkie odcinki:) najciekawsze to o to ze ogladalam to razem z mojom mama...na scenach luzkowych troche bylo glupio ale nawet jej sie spodobalo:) najbardziej to chyba Justin...pozdro dla wszystkich fanow:)
Myślę, że nie dożyjemy tych czasów... Ja właśnie dzisiaj obejrzałem 4 pierwsze odcinki piątego sezonu i chcę więcej! Kolejny fantastyczny serial się kończy... (obok Queer as folk, uwielbiam Will & Grace)
wlasnie obejrzalam ostatni odcinek... i mi cholernie smutno!!!! dlaczego wymyslili takie zakonczenie? moj biedny Brian....T.T
Nie strasz mnie takimi postami :P Przeczytałem to zanim obejrzałem i już się bałem, że niewiadomo jak się kończy :P a to nie prawda, bo moim zdaniem zakończenie jest takie jakie być powinno! :]
Pozdrawiam wszytskich fanow QAF ;) Ja niestety slabo znam niemiecki, a poza tym jakos mi wersja z dubbingiem nie podchodzi. Za to ściągnąlem juz cała pierwsza serie z torrenta i jestem w połowie drugiej. Dawno już żaden serial mnie tak nie wciągnął potrafię obejrzeć z 5 odcinków jeden po drugim. Zastanawiam się nad kupieniem DVD ale koszty wysylki ze stanow sa przerażające. Uwielbiam cała ekipę z serialu, trochę jest przerysowany i stereotypowy ale i tak oglądam go wielką namietnościa.
No ja zaczynam go ściągać z mułka juz mam aż 1x01 odcinek hehehe....co do gejowskich seriali to polecam "Will & Grace" no i w "Desperate Housewives" są gejowskie watki ale traktowane raczej pobieżnie chociaż Jesse Metcalfe i Ryan Carnes...grrr....:P:P:P
To może ja się pochwale, ze mam wszystkie 5 sezonów na płytkach troche mnie to kosztowalo, ale zrobiłem sobie kiedys tydzien z qaf. Przez bite 7 dni nie robiłem prawie nic innego tylko ogladałem :) Kinney jest swietny ale ja osobiście wole Justina to dopiero ciacho :) wyglada jakby sie własnie urwał z jakiegos boysbandu IDEAŁ