8 seria najlepsza bo ksiądz Robert wrócił, wczoraj był zajebisty odcinek , tylko po co ta głupia Monika wróciła ?
Może nie najlepsza, ale dalej daje radę i mi się przyjemnie ogląda - żaden polski serial mnie tak nie potrafił wciągnąć stad uważam go za najlepszą pl produkcję ostatnich.. lat.
Skorzystam z tematu, moje wrażenia po odcinku S08E02:
- HAHA, genialny początek z Klaudia - wściekła się, biedne dziecko akurat się trafiło i mówi 'dzień dobry', a ona tak bezczelnie do niego.. well, od razu z grubej rury i śmiech xD
- 'blondyna' rises.. returns.. cóż, nie ma wejścia smoka <no chyba, że paralizator zrobił wrażenie xd> ale z pewnością wątek z poprzedniego sezonu mają zamiar kontynuować w jakiś sposób; co mnie tutaj cieszy to fakt, że aktorka wróciła, bez ceregieli, fajnie : )
- tytuł: super odnosił się do Klaudii i senatora, a mianowicie: jaka wykapana córka swego ojca; przypomina mi się odcinek 7-my 1-wszej serii, gdzie podczas rozmowy wówczas wójta z żoną mówią o Klaudii i jej modzie <akurat wtedy była gotem> i on mówi do żony, że to nie jego dziecko, że może go zdradziła, a wójtowa, że kiedy miała to zrobić jak jej tak pilnował, hehe; a teraz odcinek, jak bardzo podobna do swego ojca <wątpię, by był to zamierzony efekt twórców, ale i tak podoba mi się ogólne wrażenie>
- Witebski powraca.. dziwne, zagranie które mi się nie podobało: po wręcz hucznym 'odejściu' z poprzedniego sezonu wracają już w tym sezonie.. o ile Francesca na plus <xP> o tyle on.. liczyłem, że nie będzie ich chociaż sezon jak już xd
Ogólnie odcinek średni/dobry, ale miał swoje momenty.
ja też tak uważam i dorzucam też Ojca Mateusza i Anna German to są najlepsze seriale.
Zaliczony czwarty odcinek, ósmej części. Faktycznie, lekcja pokory się udała. Jestem ciekaw Staśka na studiach ;)
Ja się zastanawiam co Jasiek będzie studiował. I twórcy Rancza mają coś problem z imionami dzieci...Do teraz nie wiem jak sie nazywa córka Staśka i Wioletki :( I Solejukowa z Wargaczową się pogodziły <3
4 odcinek super. Na pewno będzie studiował coś łatwego, aby skończyć.:) Najlepszy komentarz Solejukowej:' Tyle dzieci się przepchnęło przez szkołę, to i Staśka się jakoś popchnie" Rozwaliło mnie to.:D Synowie Joli i Pietrka to Piotr i Paweł, nie podali imienia córki Wioletki i dziecka Franceski. Może kiedyś to nadrobią. A jak się godziły, to aż się wzruszyłam.:) Najlepszy odcinek z tej serii jak do tej pory.
Nie, najlepszy odcinek 2 z "zabitym" Myćko. Wiem, że bliźniaki Pietrka to Piotr i Paweł choć w V serii byli Janem i Stanisławem. (Po Japyczach) Ale 2 serie jest córeczka Wioletki i ciągle nie wiemy jak jej na imie,
Piąty odcinek zaliczony. Propaganda lepsza, niż w PRL. Fałsz Klaudi, i Michałowa....
Sama jesteś głupia. Myślę że duża część męskiej populacji, oglądającej ten serial, nie martwi się powrotem pani Emilii do serialu :-) W końcu to niewątpliwie piękna kobieta jest i według mnie to ona swoimi scenami ukradła cały 95 odcinek. Odmienne zdanie mam natomiast odnośnie postaci irytującej Wioletki, ale nie ważne, serial jest świetny :-)
ale ja już do Moniki pomału zmieniłam zdanie bo mnie rozbawiła do łez jak się Dorotką zajmowała. Więc możesz się już nie czepiać zmieniłam pomału do niej zdanie i do Kingi również. Następnym razem jak chcerz mnie ocenić to się zapytać czy dalej brnę w to co mówię i czy nadal tak uważam bo często jestem spontaniczna.
No nie mogę :-)...To może Ty następnym razem moja droga zaczekaj aż się rozwinie akcja w serialu, lub wątek postaci i dopiero oceniaj czy coś jest głupie czy nie.