PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624438}

Ringer

2011 - 2012
7,1 3,0 tys. ocen
7,1 10 1 2987
Ringer
powrót do forum serialu Ringer

kto się ze mną zgodzi że końcówka 14 odcinka wgniata w fotel? załamanie Julie, do tego ta muzyka i pokazanie matki Julie....
Jak myślicie - jak zakończy się sezon? ( i raczej serial bo Ringer ma marne szanse na dostanie zielonego światła na II sezon)

użytkownik usunięty
j_d64

Dlaczego marne szanse? Zupełnie brak docenienia... serial jest na tyle dobry (meeega wciągający) że musi być 2 sezon!
A nie ten Gossip Girl.. ;p jakoś mnie nie zachęcił...

ocenił(a) serial na 7

Gosspi Girl to żenada. O_O

użytkownik usunięty
kalambury1008

Nie wiem co ludzie widzą w tym serialu...
Moja przyjaciółka jest nim zachwycona i obejrzałam z nią jeden odcinek i myślałam, że umre z nudów ;] Co w tym ciekawego?

ocenił(a) serial na 7

Wydaje mi się, że ten serial jest po prostu skierowany do mniej inteligentnej widowni. :)

ocenił(a) serial na 7
j_d64

E tam, to było do przewidzenia. Ogólnie ten serial jest dosyć przewidywalny.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Oglądam Plotkarę i nie czuje się jakoś mniej inteligentna, to raz. Dwa, końcówka jak dla mnie przewidywalna, od początku czułam, że matka sporo namiesza. Mimo wszystko to mega przegięcie z jej strony.. zmuszać dziecko do takich rzeczy, żeby zdobyć pieniądze i opiekę nad nią. A co do kontynuacji, to mimo tego, że oglądam mnóstwo seriali, w tym GG, 90210, OTH itp. to uważam, że dwa pierwsze nie powinny dostać kolejnego sezonu. Natomiast te nowości właśnie jak Ringer, czy TSC, Hart of Dixie jak najbardziej powinny dostać szansę. I dziwi mnie taka niska oglądalność, bo większość z tych nowości nie jest jakimś powielanym schematem.

użytkownik usunięty
stelinaa_a

No może mniej inteligentnym się nie jest oglądając Gossip Girl, ale rzeczywiście oglądając go nie czułam aby miał ten serial jakieś głębsze wątki czy przesłania. Ale Ringer, The Lying Game naprawde zasługują na 2 sezon ;) Bo seriale, które dostawały już szanse zrobiły się nudne i niech zwolnią miejsce na nowe ;D.
Hart of Dixie oglądałam do 12odc. , potem stwierdziłam że robi się nudno.

ocenił(a) serial na 7

Są gusta i guściki, mnie Hart of Dixie nie znudził, Ringer też ma słabsze i lepsze odcinki. Jak każdy, ale także sądze, że odsmażanie kotleta co 2 sezony w tych Plotkarach, innych serialach.. każdy z każdym, blabla. Ale takie zarzucanie i szufladkowanie ludzi.. no hm.

stelinaa_a

Przecież hart of dixie to straszny gniot nudny tak samo jak GG,90210,OTH ! powinni je skasować bo to nuda straszna nic się nie dzieje . A Seriale takie jak Ringer,Nikita,Supernatural,Vampire Diaries i Secret Circle powinny zostać bo tam się coś ciekawego zawsze dzieje :)

ocenił(a) serial na 7
Marko81

są gusta i guściki.