Było by fajnie hahaha !!! nie no żart ;) ale ona jest dobra hehe, a ty co ? a wiesz od jakiego imienia jest skrót Alutka ???
Alutka to skrót od Alicja.Gdybym ja miał taką żonę to kazałbym jej skoczyć na bungee......bez liny.
to zależy. Czy jest możliwe dostać wyrok w zawieszeniu za nieumyślne spowodowanie śmierci?
okazało się, że można.. hehe no to do życia z Alutką potrzebna by mi była tylko jakaś sprytna intryga....
To, co bym zrobił, zależy od tego, gdzie by to miało być: w łóżku byłoby wiele ciekawego do zrobienia, ponieważ 1) naprawdę niezła z niej laska 2) ma dużą fantazję, co w tym miejscu mogło by być korzystne dla obu stron;)
W życiu codziennym (poza łóżkiem) należałoby postępować z nią bardziej zdecydowanie, tzn. tłumić w zarodku niektóre jej zachcianki czy fanaberie. Jędrula czasami tak czynił i dobrze na tym wychodził (np. postawił sprawę na ostrzu noża, jak udzielała lekcji dobrych manier gościowi z giwerą). Choć trzeba by mieć do tego silną wolę i nerwy:)
No Alutka jest nie zła .... uważasz że lepsze jest Alutka czy Anka ??? Która jest bardziej pociągająca ??? ;)
Alutka, niemniej Ance też niczego nie brakuje. Jednak, powiem szczerze, ta postać mnie trochę irytowała swoimi nadopiekuńczymi zachowaniami wobec dzieci i wrabianiem Jacka w różne niemiłe mu sytuacje (np. jak w zastępstwie Jędruli musiał pójść z Alutką na jej wieczorek poetycki. Więc, choć urodę i kobiecość doceniam, do samej postaci nie mam szczególnej sympatii.
No Alutka jest raczej lepsza ;) tylko trochę szkoda że w tym serialu jest za mało odważnych scen ale robili ten serial ze względu na to że będą to oglądać dzieci........
No dobre by było haha ;D a jak chcesz zobaczyć nagą Trzepiecińską to obejrzyj sobie film "Sztuka Kochania" ;)
Widziałem nie raz i nie dwa (zaznaczam, że wcale nie dla niej) i powiem tylko tyle - dla mnie żadne "aj waj".
Mężczyznom nie jestem, ale chciałam napisać, że Alutka nie zawsze jest taka głupia. Na początku chcieli stworzyć ją po prostu nie przeciętną kobietą, dopiero później dali jakieś akcje, gdzie robią z niej wariatkę.
Tak to często mówi mądrze na wiele tematów, lubię słuchać jej przemyśleń, ale czasami robią z niej naprawdę idiotkę.