Oglądaliście promo nowego odcinka.?
Scena jak pokazują twarz patrząca przez drzwi.
Moja pierwsza myśl to Toby!
Sa nawet już na internecie zdjęcia z podejrzeniami ze to on.
Ucieszyłam sie. Mam nadzieje ze to on jest A i będzie zły :D
Albo chociaż ze będzie zły :D
A wy co myślicie ?
ja go lubię jako opiekującego się Spencer i dbającego o innych, jakoś tak się przywiązałam
za to wolałabym żeby to był Caleb, ostatnio jest jakiś mroczny
On jest mroczny pewnie przez to co wydarzyło się w Ravenswood ::D . Chociaż jego jeszcze od takiej złej strony nie pokazali , ale wolę by zaopiekował się teraz Hanna.
obawiam się że lecą starym schematem, pokazywania wszytkich najepszych scen w promo i może się okazać że po prostu Toby w deszczowy wieczór odwiedza Spencer a ta się przestraszy bo jest przewrażliwiona :D
Caleb się zrobił teraz psychiczny xD wierzy w duchy i wszystko co jest materialne teraz nie ma znaczenia, bo on przeżył niewiadomoco (Anulujmy Ravenswood po 10 odcinku - kręćmy PLL tak jakby Ravenswood miało 5 sezonów (y))
pojawił się wątek mamy Tobyego - może znowu zaczął współpracować z A żeby czegoś więcej sie dowiedzieć ...
Moim zdaniem Toby jest "Big A" i mówiłem o tym już dawno, założyłem nawet wątek na ten temat. Został przyłapany przez Spencer, ale umiejętnie odwrócił od siebie uwagę, rozkochując ją w sobie jeszcze bardziej.
nie jestem pewna ale na liście u dentysty którą zabrano Hannie było chyba nazwisko C. Cavanagh ? tak ma chyba Toby na nazwisko ?
Było coś takiego, ale ktoś tu pisał, że producenci zdementowali, jakby to była poszlaka, i że to po prostu nazwisko kogoś z produkcji (?). Może po prostu bawią się z nami w kotka i myszkę :P