Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73542
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Czy ktoś mi może wytłumaczyć, po co w toalecie w szkole były czujniki ? xD Kiedy Spencer chciała włożyć rękę do sedesu po naszyjnik z zębami Aria powiedziała, żeby uważała bo tam są czujniki, i faktycznie kiedy ta włożyła tam rękę wessało naszyjnik. który dostały. Wiem, że to głupie pytanie ale niestety strasznie zastanawia mnie po co w tych kiblach czujniki ?! :D

użytkownik usunięty
deoming555

Wiele placówek publicznych w USA bądź UK wprowadza takie rozwiązanie, gdyż Sensor WC flush cechuje się wieloma praktycznymi zaletami. Przede wszystkim są o wiele higieniczne (nie stykasz się z florą bakteryjną na spłuczce), redukują koszty konserwacji (mniej przypadków uszkodzeń niżeli zwykłej manualnej), idealna dla niepełnosprawnych.

Rozumiem:) Dziękuję za odpowiedź, niestety w polskich szkołach z taką rzeczą nie ma szans się spotkać, więc musiałam spytać xD

użytkownik usunięty
deoming555

Nie ma sprawy, uważam,że nie ma "głupich" pytań, a istnieją tylko aroganckie odpowiedzi.;-)
W polskich szkołach to ciężko się spotkać z papierem toaletowym, zawsze cierpią na deficyt owego produktu ;-)

Ciekawość to pierwszy stopień do lepszego poznania świata ;)
A co to deficytu papieru w polskich szkołach, to u nas był zawsze. Zawsze kiedy miał przyjechać SANEPID (czytaj: 2x do roku) xD

użytkownik usunięty
deoming555

Jak SANEPID odwiedził progi mojego liceum to się nawet mydło w płynie znalazło. Takie luksusy ;-)