Coś mnie martwi. Skoro grób "Alison" wykopał prawdopodobnie "A" i wrobił w to dziewczyny. Emily pamięta, że była tam dziewczyna w czerwonym płaszczu i to ona dyrygowała.
Potem wiadomym było, że Red Coat to CeCe. Jak dowiedziała się jedna z Kłamczuch, Cece nazywała je: "diablicami" i była zła na Ali, gdyż to przez nią wyleciała ze studiów. Poza tym CeCe była chyba zepchnięta na jednej z imprez - o której jest mowa w 1. sezonie - ze schodów.
Nagle okazało się, iż CeCe pomagała Ali i jest w porządku wobec dziewczyn.
Kto rozkopał grób? Bo nie wiem czy coś pominąłem czy też ktoś zapomniał o tym wątku.
myslę że tylko udawała że nie lubi Ali i dziewczyn , chciała chyba się w kupić w łaski Jenny i reszty żeby mieć na nich oko , a co do grobu to już nie pamiętam jak to było
ja mam nadzieje,że wątek Cece nie zostanie tak beznadziejnie zakończony .. mi sie wydaje,że ona nie pokazała jeszcze wszystkiego i jest zdecydowanie czarnym charakterem. A mam pytanie, skąd wiesz,że to ona została zepchnięta ze schodów na imprezie z 1 sezonu kiedy jej tam jeszcze nie było ? Po prostu umknęło mi to i jestem ciekawy ;>