Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73542
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Cześć, dziś z nudów wróciłam do 1 sezonu i może mi ktoś przypomnieć kilka faktów bo jakoś nie
pamiętam..
1. Jak to możliwe, że w 1 odcinku 1 sezonu do domu Alison wprowadza się Maya i wyrzuca jej
rzeczy, chodź w ostatnich odcinkach po powrocie Ali jej matka trzyma jej rzeczy dalej w pokoju?
2. Dlaczego pani D z pierwszego sezonu to zupełnie inna aktorka?
3. Co się stało z szopą, którą Spencer odnawiała w 1 sezonie?
4. Czy podczas trwania serialu Spencer zmieniła pokój lub go remontowała, bo w 1 sezonie
wygląda zupełnie inaczej?

z góry dzięki za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 9
reespect

ad. 1
Rodzina Mayi kupiłą ten dom jednak po wydarzeniach z jej planiem trawki postanowili się wynieść i sprzedali dom - najwidoczniej z powrotem rodzinie DiLaurentes ;)
ad. 2
Po prostu zmieniono aktorkę :) tak samo jak aktora który grał Jasona i ojca Ali oraz ojca Arii i matkę :D także trochę zmian po pilotażowym odcinku było w obsadzie.
ad. 3
Nic się nie stało ;) chyba nadal stoi chociaż w późniejszym czasie nie ma o niej mowy. Najpierw mieszkałą tam Melissa i Wren a potem sprawa zamilkła.
ad. 4
Tego nie zauważyłam niestety ale o żadnym remoncie nie było mowy..

ocenił(a) serial na 7
sibel85

ad.1 Pani D. wyraźnei zaznacza, że nic nie ruszała i ten pokój jest taki jak przed zniknięciem Ali, a przecież widzimy jak śmieciarze wyrzucają jej rzeczy(te które Em widziała w pudłach przed domem Mayi)

ad. Toby chyba też się zmienił bo chłopak, który prowadzi Jennę na pogrzebie Ali nie wygląda jak Keegan, cóż często tak jest, że aktórw wymieniają, czasami po emisji pilota tak jak tu, bądz przed tak jak w TBBT- gdzie są dwa piloty z inną obsadą :)

ad.3 a czy teraz tam nie przesiaduje Melissa? w ostatnich odcinkach mi się coś chyba o tym wspominali( ale ręki uciąć nie dam) :)

ocenił(a) serial na 8
uniqecharl

dzięki za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 5
uniqecharl

ad 1 Nie pamiętam, w którym to było odcinku, ale wtedy zrozumiałam to tak, że pani D. starała się, by ten pokój wyglądał jak pokój Ali, i kupiła wszystkie rzeczy, jakie przepadły, umeblowała, poustawiała drobiazgi itd., jakby nic się nie wydarzyło, a nie że wszystko jest tak, jak to pozostawili.