Sabrina, nastoletnia czarownica

Sabrina, the Teenage Witch
1996 - 2003
6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33274
6,3 7 krytyków
Sabrina, nastoletnia czarownica
powrót do forum serialu Sabrina, nastoletnia czarownica

Mam pytanie od czasu doczasu oglądam ten serial i dzisaj włączyłam TV a Sabrina nie mieszka już z ciotkami.A więc mam pytanko co się z nimi stało??

ocenił(a) serial na 6
tyna1987

A co się stało z Joshem? Która seria teraz jest emitowana w Polsacie? Czy Josh jeszcze wróci? I kto to jest Aaron, bo ktoś wspomniał o tym, że to narzeczony Sabriny (w której serii)?

tyna1987

no właśnie gdzie ciotki? gdzie josh i miles? teraz w polsacie chyba leci ostatnia 7 seria sabriny ale nie jestem pewna.

MissVampire

No ja radziłbym poczytać posty w innych tematach, albo ten skrót.

Jeśli chodzi o Josha, to był on chłopakiem Sabriny w czasach, gdy chodziła na studia. W ostatnim odcinku sezonu na studiach, Sabrina dowiaduje się, że ciotka Hilda zakochała się w konduktorze (tym, który występował w odcinku z morderstwem w pociągu). Sabrina uważa, że ciotka źle ulokowała swoje uczucia, więc wraz z Zeldą odsuwają zakochanych od siebie. Okazuje się jednak, że była to prawdziwa miłość Hildy. Jej brak zmienia ciotkę w posąg a następnie owy posąg rozlatuje się. Sabrina zabiera ciotkę do człowieka, który przywraca jej życie, stawiając jeden warunek, Sabrina musi poświęcić swoją miłość. Poświęcając ją, ratuje Hildę, lecz pd koniec odcinka Josh przychodzi do niej i mówi, że musi wyjechać. To samo robi Harvey i przystojny kelner z wesela.

Miles był studentem. Zapewne nie chciał ten aktor więcej grać w serialu, więc jego bohater po studiach gdzieś odjeżdża(nie wiem tylko tego, gdzie).

Sabrina z koleżankami przenosi się do domu ciotek (wyjechały do innego wymiaru).

Josh nie wróci, w redakcji pojawi się Aaron, w którym Sabrina się zakocha. Jeśli chodzi o sezon, to jest to ostatni sezon Sabriny.