Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017
7,6 21 tys. ocen
7,6 10 1 20503
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

Obejrzałem 7 odcinek. Niech ktoś mi wyjaśni dwie rzeczy, jedna będzie powiązana z 2 sezonem. Jakim cudem ekipa przedostala sie ŁODZIĄ z Jemenu do Grecji?
A drugie to, jakim cudem Linc i Mike poplyneli ŁODZIĄ z Chicago do Panamy?
Albo ja nie znam mapy świata albo oni.

David_Muller

Z jemenu do Grecji przepłynęli Kanałem Sueskim - łączy on Morze Czerwone i Śródziemne. Z Chicago też da się dopłynąć do Panamy, ale droga jest dosyć kręta i musiała prowadzić przez Kanade, żeby móc wypłynąć na Atlantyk - to już chyba szybciej by piechotą doszli do Panamy. : D

pan_budyn

To jest powalone XD

David_Muller

oj tam oj tam szczegóły xd hahah

dymas23

Żeby robic az dwa razy taki blad?

David_Muller

Przecież się nabijam. Kolejne wielkie niedopatrzenie twórców

dymas23

Nie dziwie Ci sie. To jest az smieszne, ze tworcy po raz kolejny robia taki logistyczny blad. Moze i jakos tam sie przedostali z Jemenu do Grecji kanalem Sueskim, ale jak Sucre sie do nich dostal podczas gdy lodzią był koło Maroka?

David_Muller

Aż sie teraz zaczalem upewniac czy to na pewno ja mam racje i widze, ze kuzwa tak.

David_Muller

A co za problem przepłynąć z Maroka na Krete? :D To akurat jest najmniej naciągane.

pan_budyn

Bardziej mnie zastanawia to ze sucre ma zasieg na srodku morza czy oceanu xd chyba ze ma jakis super telefon

dymas23

Z Maroka na Kretę chyba żaden kłopot...
Też mnie najbardziej zastanawia zasięg Sucre na środku tej wody, trochę już naciągane bo raczej tam zasięgu nie powinien mieć, ale no innego wyjścia raczej nie było...

NoToJazda

ja nie mialem na baltyku na promie a co dopiero tam xd
No chyba ze to dzieki tym amerykanskim telefonom :p

dymas23

Wiadomo że to naciągane, ale jak to inaczej byście rozwiązali? Co, Michael miał mu wysłać origami z zaszyfrowaną wiadomością?

pan_budyn

Hahah byc moze ;p nie no rozumiem dlaczego tak postapili

pan_budyn

Faktycznie, z Maroka na Krete da sie dostac. Mnie tylko sie pomylilo, bo on ich z Krety mial zabrac do USA. Wydawalo mi sie wczesniej, ze od razu poplynal ta duza lodzia z cala zalogą od razu na wybrzeza Sany.

David_Muller

Jakim cudem tak szybko. Niecałe 3000 km w linii prostej przez 12 h ? 250 km/h Helikopterem jakimś super może by dolecieli albo niemiecka autostrada:D Nie pyrkającym statkiem :D

David_Muller

A tak w ogole to gdzie wy wszyscy ogladacie odcinki 5 sezonu? Bo ja na filserze.