Uwaga, możliwy ogromny spoiler, chociaż mam nadzieje że się myle...
Przewinął mi się dziś screen z udziałem Kellermana z jednego z trailerów i skojarzył z ujęciem z innego trailera, z Van Gohiem oddającym do kogoś strzał....
Porównajcie sobie kolor ścian i charakterystyczne białe futryny i biały sufit:
https://i.redditmedia.com/WehzZcfrjyPFoftSazCHRrqBNOKQKGq70RbF2ZvUDos.png?w=846& s=e446ac653ab29793a97e7be4245ca261
oraz
https://www.youtube.com/watch?v=-WIGpq8zgy4 16 sekunda.
hmm no faktycznie możesz mieć rację...
a więc może Kellerman jest tym Posejdonem a ta dwójka już nie chce wykonywać jego rozkazów i będą chcieli się go pozbyć?
bo przecież nie spodobało im się to, że Posejdon kazał nie zabijać Sary
mam pytanie co do tego zdjęcia, przeglądałam kilka trailerów i tego ujęcia nie widziałam, pamiętasz o który chodzi?
ten zwiastun co dałeś jest chyba najciekawszy, niby dobrze coś tam widzieć i sobie pogdybać, ale lepiej by jednak było jakby mniej zdradzali nam :D ale mimo to dylematów, dociekań nadal jest :D co za serial :D
to byłoby mało oryginalne, jeśli Kellerman jest tym Posejdonem
teraz pomyślałam, że on chciał utopić Sarę, proponował szklankę wody Sarze, a jak wiemy Posejdon to bóg morza :D choć może chodziło im tylko o te odciski palców :D
może trochę sobie poczytam więcej o Odyseuszu :D
mimo wszystko chciałabym, żeby to był ktoś inny (ale też nie chcę żadnej kuzynki Firmy), ale konkretnej alternatywy nie mam
Niestety nie pamietam z którego trailera jest scena z Paulem, ten screen znalazłem na reddicie w jakimś temacie. Ale pamiętam że ujęcie z Paulem trwało dosłownie sekunde.
"to byłoby mało oryginalne, jeśli Kellerman jest tym Posejdonem"
twórcy uważają podobnie. robią póki co wszystko by tak wyglądało, by potem zrobić surprajs i dość szybko go zabić, co by oznaczalo że wróg jest kimś innym i jest potężniejszy.
Jest taka możliwość, że to ma być zmyłka.
Kurcze, ile tych pytań się mnoży. :D
tylko jak nie Kellerman to kto jest tym Posejdonem :D
dajcie spokój tyle pytań a po następnym odcinku dojdzie jeszcze więcej :D
i właśnie, mimo to że zwiastuny dużo zdradzają
Pewnie nowa postać. Tak jak w 1 sezonie, wydawało nam się ze na czele Firmy stoi Reynolds, potem Kim i dopiero później pojawił się Łysy.
mozliwe. tylko ciekawe czy bedzie czas zeby wyjasnic kto to skad się wzial i w ogole. czy po prostu sie pojawi i sie nie dowiemy jak stal sie takim "gosciem"
Hmm, chwilę znowu myślałam, że to Jacob, ale może bardziej jest pomocnikiem Posejdona.
Zastanowiło mnie jedno. Michael ok. 4 lat siedzi w Jemenie, wydaje mi się, że mniej więcej tyle są ze sobą Jacob z Sarą, no może 3 lata, bo tak mówił przy spotkaniu z Lincolnem (że 3/4 lata).
Twórcom może ten jeden rok, dwa lata uciekać, bo finałowa scena (nie w Final Break) to wizyta na grobie Michaela w Panamie, na żadnego Jacoba tam się nie zanosiło. :D
albo Sara mogła sama przyjechać bo po co on by tam był :p
ale nie no przecież na 4 sezonie miało się skończyć i Sara widocznie miała być sama,
więc Sara z nim jest góra 4 lata.. bo spotkali się nad tym grobem po 3 latach, to Sara go mogła niedługo po tym poznać, jak wróciła do kraju
skoro jest 'tym złym' to to wszystko było na pewno zaaranżowane