Właśnie wyszedł pierwszy trailer. Wydaje mi się, że trochę zbyt dużo w nim pokazali. Jednak i tak obejrzę serial, chociażby, z sentymentu.
https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA&feature=youtu.be
Też się nad tym zastanawiam... Bo jeżeli znowu udało mu się uciec z Fox River i tak paraduje sobie w garniaku, to trochę lipa... Ale po zwiastunie liczę na wiele...
O ile Scofielda można wytłumaczyć, chęć ochrony rodziny, ryzyko, że i tak zginie o tyle T-Bag tak z dupy się wziął. Najpierw go zamykają, później ucieka (o czym było w innym serialu) i znów go łapią, a teraz garniaczek.
No jestem naprawdę ciekawa tego co tam nawymyślali... bo widzę że Michael siedzi w jakimś arabskim państwie czy nie wiem gdzie... i znów sb jakieś tatuaże zrobił. mam nadzieję że tego wszystkiego nie zepsują, i nie wyjdzie z tego jeden wielki absurd, bo to naprawdę mój ukochany serial z dzieciństwa... Będę siedzieć przed tv i wyczekiwać każdego odcinka jak niegdyś co niedzielę o 20 na polsacie.
btw. też oglądałam ten wątek z T-Bagiem w Breakout Kings . Bo domyślam się, że o to ci chodzi... ;)
Tytułu tamtego serialu już nie pamiętałem, ale tak o to mi chodziło - oglądałem tylko tamten jeden odcinek z T-bagiem.
Jak dla mnie to on pracuje dla jakieś organizacji . Typu szpieg czy coś. Bo jednak dobry był w tym (ostatni sezon)
Straszną kupą to śmierdzi. Kolejny raz odgrzewany ten sam kotlet.
I żeby nie było - jestem wielkim fanem pierwszych dwóch sezonów. Oglądało się po nocach kilka odcinków z rzędu. Ale to co działo się od połowy trzeciego sezonu to jakieś nieporozumienie.
Ten "sequel" to zresztą typowy skok na kasę, na co główni aktorzy zapewne z chęcią przystali, bo wielkiej kariery po PB żaden z nich nie zrobił.
Nie zamierzam tego oglądać, choćby z szacunku dla wspomnień o tamtym PB.
Tylko się podpiszę, bo mam bardzo podobne odczucia... Dla mnie PB skończył się jednak na przedostatnim odcinku drugiej serii.
sezon pierwszy genialny sezon drugi bardzo dobry sezon trzeci interesujacy seozn czwarty szkoda gadac.Wyglada to jak odcinanie kuponow pozatym 10 odcinkow serio? niezbyt sie wysilili.
To jak wytrzymałeś tak długo? Rozumiem, że chciałeś zobaczyć jak się to skończy... To teraz z ciekawości zobaczysz kontynuacje, a potem kolejny i kolejny sezon i dalej będziesz narzekał :D masochizm!
Możesz mieć racje odkopywanie serialu po 7 latach to jednak skok na kase pewnie bo serial miał dużą oglądalność. Może będzie sie tam jednak coś kupy trzymać
Też się martwię, że to będzie niewypał. Kolejna ucieczka z więzienia... Typowe. Skok na kasę? To widać. Może i sequel byłby ciekawy ale gdyby wymyślili coś nowego, mieli jakiś świeższy pomysł na to... bo jak nie jeden z braci jest w pace to drugi i skończy się na tym że przekombinują... Najpierw sezon 4 to lekko mówiąc trochę absurd a teraz akcja ma się toczyć w maroko? Ciekawe... Ja obejrzę bo kocham ten serial i postaci do dziś, ale jak dla mnie serial skończył się w 2009 roku. I czasami trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć STOP i coś zakończyć, a nie lecieć na kasę jak to amerykanie. Daliby w końcu żyć tym bohaterom.
Skoro serial był świetny to czemu go nie kontyunować? Nie rozumiem tych malkontentów, nic tylko zakończyć i zakończyć. Nic byśmy nie oglądnęli jakby się seriale po 1 dwóch sezonach kończyły. Jaki by ten sezon nie był i tak nie będzie lepszy od pierszwego sezonu z jednej prostej zasady... wszystko co było "kiedyś" wydaję się nam lepsze. Człowiek już ma taki defekt, który uniemożliwia mu obiektywną ocenę.
nie mówię że nie powinni tego kontynuować. ale myślę osobiście że czasami lepiej po prostu czegoś nie robić żeby nie zepsuć czegoś co kiedyś było dobre (jeden z najpopularniejszych seriali w 2005 roku.) Dla mnie wszystkie sezony były super i zawsze każdy odcinek oglądałam z zapartym tchem. Każdy odcinek był emocjonujący i nie wątpię że i tak będzie tym razem... Myślę tylko że twórcy mogli się porwać na zbyt wiele i nie chciałabym żeby wyszło z tego coś absurdalnego.