Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20500
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

Gdzie te akcje trzymające w napięciu? Oglądałem ten sezon tylko przez pryzmat pozostałych 4 i za to daję 3/10. Nie wiem, czy budżet mieli okrojony czy coś innego. Gdyby to był 1 sezon, nawet nie zwróciłbym na niego uwagi. Co poniektóre sceny są tak niedorzeczne, że masakra. Nawet T-Bag był cieniem samego siebie.
Jestem strasznie zły po obejrzeniu tego, gdyż się bardzo zawiodłem, bo to był mój ulubiony serial.

użytkownik usunięty
krobier

Dałeś radę obejrzeć całość? Podziwiam. Ja po dwóch odcinkach odpuściłam ('niedorzeczne sceny - łagodnie napisane:)), a uwielbiałam ten serial. Na pewno będę do niego wracała, ale tylko do sezonów 1-3.

ocenił(a) serial na 3

Tak, obejrzałem cały ten Sequel. W 1 i 2 sezonie miałem tak, że każdy następny odcinek mnie bardziej wciągał, a tutaj z każdym odcinkiem traciłem wiarę w kontynuację tego serialu. Strasznie płytka ta kontynuacja, dużo mniej aktorów, wątków itp.

ocenił(a) serial na 8
krobier

ja skonczylem chyba na 5 albo 6 odcinku nawet nie pamietam, mozze sprobuje obejrzec do konca

ocenił(a) serial na 5
krobier

Było jeszcze w miarę ciekawie, póki akcja działa się w Jemenie, a potem to już tylko powielanie wątków z poprzednich sezonów i mocno przyspieszona wydarzenia, nawet nie wiadomo było, co się dzieje... Gdyby skupili się na samym Jemenie i tylko na ucieczce z tamtego więzienia+jakieś fajne wątki z terrorystami, no i więcej odcinków, a nie wyścig ze zmieszczeniem na siłę całej akcji w dziewięciu, to może byłoby ok...