Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017
7,6 21 tys. ocen
7,6 10 1 20503
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

Cóż, niestety chyba pora przestać przeglądać instagrama, bo czasem można wyłapać przypadkowo rzeczy których nie chce się widzieć. W linku, jest zdjęcie obrazujące zakończenie 5 sezonu, wchodzicie na własną odpowiedzialność:
https://www.instagram.com/p/BUlwW60FuxD/

ocenił(a) serial na 7
pan_budyn

Przez chwilę ze zgrozą pomyślałam "a gdzie Micheal? NIe żyje?!", ale już ok ;p
Hmm z tego co wiem chyba większość chce by Jacob żył, no i żyje, więc co? :) Może teraz on będzie próbował uciec z więzienia? ;p

Julia_20

To już wiemy, że rzeczywiście istnieje furtka do 6 sezonu - Jacob w ciągu kilku odcinków ucieka z więzienia, Scofieldy i Burrowsy żyją sobie spokojnie i wylegują na trawce, po czym Ness na wolności werbuje dawnych współpracowników i planuje zemste. : D
https://www.instagram.com/p/BUkn5MEF8yK/ - tu inne ujęcie z Michaelem, żeby nie było że znów wykitował. : D

pan_budyn

Nie mówcie, że to jest Fox River, bo sie zesram ze śmiechu.

ocenił(a) serial na 8
Frank_Gepard

Według mnie to może być właśnie Fox River. :D

Domisia21

Szkoda, że Avocado nie zyje.

ocenił(a) serial na 8
szamborghini_diablo

Słusznie. :D

ocenił(a) serial na 8
pan_budyn

To największa bomba z wszystkich spoilerów.
Weszłam, bo wiedziałam, że nie wytrzymam kilka dni, zresztą czasem przeglądam instagrama, to chyba też bym zauważyła, ale nie jestem pewna. :D

Powiem tak, oni powinni zabronić udostępniać takie spoilery. :D Za dużo ich, za łatwo znaleźć. :D
Ale baaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę z tych obrazków, ale lepiej byłoby nie wiedzieć. :D

Miałam i dalej mam plan w środę nie wchodzić na filmweb zanim nie obejrzę odcinka, wszystko ujawnione nie jest. Te kilka godzin wytrzymam mam nadzieję, ale kilka dni rady bym nie dała. :D

pan_budyn

Znowu z ciekawości nie wiem czemu tutaj wszedłem, nie mogłem się powstrzymać i przeczytałem pierwsze zdanie i na moje szczęście nie było w nim spoilera... Nic więcej nie przeczytałem także nadal nic nie wiem, nie chce sobie psuć , ale zastanawiam się dlaczego ja tu znowu wszedłem, tej ciekawości nie da się powstrzymać... Nie chciałem sobie nic psuć i zdradzać, ale tu wszedłem... Dobrze, że nic się nie dowiedziałem, czekam na odcinek ! :D Szkoda tylko, że niektórzy się dowiedzieli, trochę popsuliście sobie przyjemność z oglądania :/
Już tu nie wejdę także jak ktoś mi coś odpiszę to ja już nie wchodzę bo boję się, że się na coś natknę ! :D

ocenił(a) serial na 9
NoToJazda

mnie takie zakończenie w pełni zadowoli , mysle ze po tym wszystkim co wycierpieli itd należy im się od 4 sezonu na to czekałem :)

mastachaz

Kurde niechcący kliknąłem i wszedłem... Jak dobrze, że nic nie napisałeś... Dzięki :D

mastachaz

zakończenie dobre, tylko chcemy kolejnego sezonu :D

ocenił(a) serial na 9
dymas23

no tak ale jezeli nie bedzie to takie mnie zadowala.

ocenił(a) serial na 8
mastachaz

Mnie również by takie zadowoliło, gdyby kolejnego nie dali.

Kto wie czy w późniejszych by czegoś nie popsuli, ale jeśliby tego nie zrobili, to miło byłoby ponownie spotkać się z bohaterami, ten sezon był za krótki, mogli dać 13. :D