co sądzicie o tym odcinku?
cholera myślałem, że uda się Michaelowi uciec, ale miałem też w głowie scenę z jednego zwiastunu jak to nagranie w izolatce jest...
a Lincoln to naprawdę superbohater jest :D
później jeszcze raz obejrzę, z napisami..
żeby wyłapać 100% :)
pobrałam odcinek i napisy po angielsku, bo bez nich niczego bym nie zrozumiała, ale z napisami trochę się udało
to nagranie w izolatce, wzruszające, myśli, że to już koniec, ale nie... dopiero się zacznie :P
podejrzewam, że w tym odcinku jak oglądałem bez napisów to chyba najmniej zrozumiałem, trudno było ich dobrze nawet jakby... usłyszeć :D no zrozumieć.
ja nic nie rozumiałam bez napisów, powody są trzy: słabo słychać, ogólnie mam z tym problemy, dość słabo znam angielski, czytanie jeszcze może być, ale nie słuchanie :D
dziwne, że tydzień temu trzeba było czekać za napisami do nocy a teraz już są :D
żeby tak już było co tydzień bo to czekanie było najgorsze ;D
tak, ale się zdziwiłam, że po 13 były, ja je zobaczyłam przed 14, chwilę po obejrzeniu napisów angielskich :D
przed ucieczką jak Michael siedzi w Whipem, mamy chyba pewne wyjaśnienie
Michael bawił się w uwalnianie więźniów, dla rządu, Whip mu pomagał, ale w pewnym momencie coś się stało... może jak Posejdon wkroczył do akcji - tak sobie pomyślałam czy to nie Kellermann jest nim
i ciekawe jest pytanie czy coś się Michaelowi stało w izolatce
jeśli ta rozmowa była prawdą, to coś się tam wyjaśniło
pomyślałam, że to Kellerman, albo jeszcze ktoś inny
np. ten Posejdon może się pod Outisa podszywać albo sam nim był, nie wiem
nie byłabym pewna, że to Michael sprezentował rękę T-Bagowi
no ale on doniósł o tym, że Michael może żyć Lincolnowi i Sarze, a wynika z tego, że Posejdonowi na tym nie zależało
i tu już moja myśl jakby sensu nie miała
po co ten T-Bag?
po polsku ta końcówka robi jeszcze większe wrażenie
chcę już kolejnych odcinków
może dzięki temu Sara wyszła na wolność
a po jakimś czasie wróciła do USA, bo gdyby od razu wróciła, to mogłoby to być dla niej i Linca dziwne, stąd po kilku latach dopiero jakoś jej i jemu to wyjaśnili i od tego czasu mieszka sobie Sara tam gdzie Penelopa czekała na Odyseusza :D
Pewnie dlatego Sara jest teraz wolna - Scofield oddał się w ręce CIA w zamian oni dali Sarze i Lincowi ułaskawienie. Pytanie kim jest ten cały Posejdon - nowy Krantz?
Myślę, że Kellerman.
Zakończenia dwóch pierwszych odcinków wbiły mnie w fotel. Trzecie nie do końca. Ckliwe i przekombinowane. Zobaczymy jak dalej się to potoczy.
Dla mnie końcówka tego odcinka była najlepsza, ale to może dlatego, że czekam jak się zobaczą. :D Choć to jak Michael udawał, że nie zna Linca oraz jak przywitał się z Ramalem też były według mnie bardzo dobre.
ja jestem ciekawy jego spotkania z Sarą, jak ona zareaguje..
no i scena dużego Mike'a z małym/
tylko ciekawe kiedy to nastąpi.
w 4 odcinku fajnie by było jakby już uciekli.. ale jak Michael się wydostanie z izolatki..
kolejne pytania i tydzień czekania
może w szóstym albo siódmym odcinku
bo piąty to raczej nie, widziałam zdjęcia promocyjne
do tej pory jakoś się czekało, ale będzie coraz gorzej z tym :P
dawno nie miałem tak, że czekałem na ten serial z tygodnia na tydzień bo ile lat go nie było..
i to czekanie dla mnie jest przez to jeszcze gorsze :D
ale to dobrze świadczy o serialu, nadal ma swój trzymający w napięciu poziom.
sama nie wiem, zależy czy dadzą 6 sezon
ale wydaje mi się, że nikogo z głównej trójki nie uśmiercą, w przypadku Sary i Michaela to byłoby przesadą, kolejny raz to samo? :D no Lincowi jeszcze się to nie zdarzyło, na razie uciekał od tego :D
może happy end albo otwarte zakończenie
ale to też trzeba dobrze zrobić
zadałeś dobre pytanie
Nie chciałabym, żeby to był Kellerman - to by była niejako powtórka z rozrywki. Nowego Krantza też nie chcę, Firma już była.
Tylko jak inaczej wytłumaczyć jego osobę, to nie wiem.
Może Jacob Ness? :D:D:D
podejrzewałem, że Jacob ma z tym coś wspólnego
ale ta blondyna mówi w 3 odc że Posejdon kazał zabić domowników i tylko Sarę przy życiu zostawić..
tak to by chyba powiedziała, że kazał zabić małego Mike'a.
jak nie Kellerman to kto to ma być?
wprowadzać nową postać? przez te 9 odcinków nie ma zbytnio czasu na wprowadzanie kogoś nowego
wiem, ale i tak rzuciłam hasło, ze Jacob Ness :D
kiedyś na Instagramie widziałam jakiego aktora co ma wystąpić w 5 sezonie, ale go jeszcze nie było na ekranie
nie lubię Jacoba :D
mógłby być tym złym, ale pewnie nie będzie...
nie ma co gdybać, musimy czekać :D
właśnie nie wiem co z nim
na jakimś trailerze była wypowiedź aktora, że Jacob Ness jest pozytywnym bohaterem, no coś w tym guście, ale z drugiej strony widziałam jakieś jego zdjęcie jak trzyma w dłoni tego żurawia
jest też zdjęcie jak Sara mierzy do kogoś z broni, w ich domu chyba
wiele osób pisało na tym forum, że właśnie Sara do niego mierzyła. że w jakimś trailerze było
nie spodobało mi się jak powiedział w tym odcinku dzisiejszym że Mike to jego syn :D
no nie lubię typa
tak, widziałam ten trailer, daje do myślenia
albo jak się Sara nachyla nad kimś, ale jak zatrzymałam ujęcie, to tam chodziło o Michaela
zresztą niedawno dowiedziałam się, że można na YT spowolnić odtwarzanie, może na spróbuję zrobić :P
widziałam dziś na Instagramie, że ludzie są zdegustowani ich pocałunkiem :D a już wie, że Michael żyje, pojawia się zwątpienie w Sarę :P
a tak w ogóle to Ness już wie, że Scofield żyje? mieli te swoje rozmowy, ale dalej nie jestem pewna
Majkel mówi, że jak umrze to chce by na jego nagrobku było napisane Michael Scotfield a nie Kaniel Outis.
A my nadal nie wiemy co z tymi dwoma nagrobkami z różnymi datami w dwoch roznych miejscach...:D
Przenieśli trumnę i nagrobek. :P
Co do dat, to nagięli to na "potrzeby" serialu. :P
Widać trumny nie sprawdzali przy przenoszeniu, dopiero Linc. :D
co do daty to racja nagięli bo jakby musieli to zrobić
ale te dwa różne miejsca grobu.. nie wiem jak by to można było wyjaśnić
gdzie się nad kimś nachyla?
ja widziałem w szpitalu jak smutna albo zapłakana nie pamiętam siedzi przy łóżku i wydaje mi się że jest tam Michael
https://www.youtube.com/watch?v=0zndocJXfbI
to fragmenty 4. odcinka :D
teraz jednak się tym zajmę :D
czyli co, ucieknie? :D ale tak w biały dzień?
i to jest stary dobry Prison Break, akcja i nie wiadomo co się wydarzy.
podejrzewam, że większość była już przekonana, że Michael ucieknie w 3 odc