Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20500
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

popłuczyny

ocenił(a) serial na 5

straszna chała!serial był niezły na początku ,potem coraz gorzej ale ten sequel to obraza jakiegokolwiek smaku -coś tak skopanego,naiwnego dawno nie widziałem!!

stan_lego

a ktoś cię zmusza? :)
myślę, że nie :)
także nie oglądaj

stan_lego

Lol ,to takie typowe:
Pierwszy sezon to było coś ,pasja w każdej scenie.
A potem tylko dla pieniądzy ,chała.
Im dłużej tym gorzej!

Kacper_Brzezinski123

a jakby się skończyło po 1 sezonie to by było czemu skończyli czemu tyle rzeczy zostawili bez wyjaśnienia :D

ocenił(a) serial na 5
Kacper_Brzezinski123

zawsze to miło jak ktoś ma podobny pogląd-a do dymasa23 -jedna uwaga tu się wymienia poglądy i opinie a nie bajdurzy o jakimś niby zmuszaniu-coś ci się fora pomyliły!-do głowy by mi nie przyszło by robić osobiste wycieczki ,że ktoś dał 10 a ja uważam ,że marne 5!!!!!!

stan_lego

wyrażać opinie możesz nikt ci nie zabroni, tylko nie chce mi się czytać rzeczy typu boże jak to można oglądać co za gówno. jakby ktoś kogokolwiek zmuszał
a to po części, twoja wypowiedź, mogła tak zabrzmieć

ocenił(a) serial na 8
stan_lego

Mam tak, że interesują mnie rzeczy (książki, filmy, seriale), które określa się zarówno jako arcydzieła, jak i kicze.
Co do serialu, to uwielbiam Prison Break, widzę, że poziom spadł, ale dalej bardzo lubię oglądać serial i 5. sezon mnie ciekawi.

Ty jeszcze napisałeś samą opinię o serialu, ale niektórzy mają tak, że obrażają ludzi, bo ktoś ogląda coś mniej ambitnego. A ja jakoś to wszystko godzę. :P Różnie u mnie bywa.

Ale rozumiem, że się nie podoba, mnie się podoba. :D

Domisia21

no był tu taki jeden na tym forum, co wyzywał bo on nie lubi "pedzia" ktory gra głowna role.. i takie tam
szkoda strzepic ryja na takiego xd

ocenił(a) serial na 8
dymas23

prawda :)

użytkownik usunięty
stan_lego

No dokładnie. Lincoln gra jak stary dziadek. Do tego za duzo ciapatych.

Lincoln gra jak stary dziadek bo?
poproszę o przykłady :)
gdzie zachowuje się jak stary dziadek