straszna chała!serial był niezły na początku ,potem coraz gorzej ale ten sequel to obraza jakiegokolwiek smaku -coś tak skopanego,naiwnego dawno nie widziałem!!
Lol ,to takie typowe:
Pierwszy sezon to było coś ,pasja w każdej scenie.
A potem tylko dla pieniądzy ,chała.
Im dłużej tym gorzej!
a jakby się skończyło po 1 sezonie to by było czemu skończyli czemu tyle rzeczy zostawili bez wyjaśnienia :D
zawsze to miło jak ktoś ma podobny pogląd-a do dymasa23 -jedna uwaga tu się wymienia poglądy i opinie a nie bajdurzy o jakimś niby zmuszaniu-coś ci się fora pomyliły!-do głowy by mi nie przyszło by robić osobiste wycieczki ,że ktoś dał 10 a ja uważam ,że marne 5!!!!!!
wyrażać opinie możesz nikt ci nie zabroni, tylko nie chce mi się czytać rzeczy typu boże jak to można oglądać co za gówno. jakby ktoś kogokolwiek zmuszał
a to po części, twoja wypowiedź, mogła tak zabrzmieć
Mam tak, że interesują mnie rzeczy (książki, filmy, seriale), które określa się zarówno jako arcydzieła, jak i kicze.
Co do serialu, to uwielbiam Prison Break, widzę, że poziom spadł, ale dalej bardzo lubię oglądać serial i 5. sezon mnie ciekawi.
Ty jeszcze napisałeś samą opinię o serialu, ale niektórzy mają tak, że obrażają ludzi, bo ktoś ogląda coś mniej ambitnego. A ja jakoś to wszystko godzę. :P Różnie u mnie bywa.
Ale rozumiem, że się nie podoba, mnie się podoba. :D
no był tu taki jeden na tym forum, co wyzywał bo on nie lubi "pedzia" ktory gra głowna role.. i takie tam
szkoda strzepic ryja na takiego xd