PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224081
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Wkurza mnie ,że piszecie w postach co sie stało!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 5
monica18_2

chcesz śrubokręt?

ocenił(a) serial na 10
monica18_2

ja puki dziś nie obejrzałam 20 i 21 odcinka, nie zaglądałam tutaj przez tydzień, aby przez przypadek nie przeczytać czegos czego bym nie chciała wiedzieć. tobie radze to samo:)

ocenił(a) serial na 6
monica18_2

To się powieś...:]

ocenił(a) serial na 10
Crazy_3

To straszne. Zamknę się w sobie, a wszystko to za Twoją sprawą. Zniwelowałaś moją odwieczną inwencję twórczą, przez co już nigdy nic nie napisze. To zatem sprowadza się ku mojej wcześniejszej refleksji - stanę się zamkniętym w sobie odludkiem. Jesteś mordercą. Zniszczyłaś moją duszę :(

Crazy_3

a ty se weż crazy i jaja obetnij;D boś głupi jak but

ocenił(a) serial na 10
puma

Droga pumo. Twoja wypowiedź jest niezrozumiała. Nie można z niej jednoznacznie odczytać , kto wg Twojego mniemania powinien być jej odbiorcą. Jeśli to miałem być ja - proszę bardzo. Obudziłaś we mnie mój zatracony przed dniem wspaniały dar konwersacji.
Po pierwsze - litości. Usiądź spokojnie, przeanalizuj swoją infantylną wypowiedź, powróć, błagaj o wybaczenie.
A moich pupilków sobie nie obetnę. Nie widzę w tym celu, wręcz przeciwnie. Poza tym nie byłbym w stanie tak okrutnie osamotnić swojego cudownego, zwinnego, sprytnego, ogromnego kolegi.

Pozdrawiam :)

ail0s

Miszczu smieszny jestes :) Kazdy potrafi napisac takie brednie jak ty myslac ze przykozaczy :) Wez stary ogarnij sie. Puma (pisal/pisala) do goscia nickiem crazy. Jak masz problem ze wzrokiem to do okulisty idz. Ludzie :) no coment

Tristan_2

btw. twoja poprzednia wypowiedz potwierdza jaki jestes tepy ;)

ocenił(a) serial na 6
puma

Ehh, tępe dziecko, w dyskusje się z tobą nie będę wdawać. Zniżanie się na twój rażąco niski poziom elokwencji uwłacza mojej godności, więc zbędę twoją pocieszną próbę zaczepki cytatem, również z pewnego amerykańskiego serialu:
"Well, excuse my French, but you can suck on my fat hairy balls!"
A teraz won do lekcji, bo jutro masz najpewniej sprawdzian z dodawania.

PS - żeby uniknąć nieporozumień - mój post jest skierowany do stworzenia, które się posługuje nickiem "Puma"

ocenił(a) serial na 6
monica18_2

A co sie stao ??????? Maciek... Maćku! Daj śrubokręt.

ocenił(a) serial na 9
Mariusz_Saint

<podaje śrubokręt> proszę Cię bardzo...

ocenił(a) serial na 6
Aintha

Łazienka jest zamknięta. Jak to zamknięta?

ocenił(a) serial na 9
Mariusz_Saint

A moze wytrych? karta kredytowa? wsuwka do włosów? - drapie się zafrasowana...

ocenił(a) serial na 6
Aintha

"A moze wytrych? karta kredytowa? wsuwka do włosów? - drapie się zafrasowana..."

Jeśli nie wiesz, skąd pochodzą te teksty, to obadaj: http://www.youtube.com/watch?v=xzSfX5NoVJI

ocenił(a) serial na 9
Mariusz_Saint

hahaha dobre, dobre :)