6,9 2,3 tys. ocen
6,9 10 1 2326
7,0 4 krytyków
Sterling Point
powrót do forum serialu Sterling Point

ocenił(a) serial na 7

Właściwie wszystko mi sie podoba: aktorstwo, dialogi, fabuła, zdjęcia (jak na taki rodzaj serialu sa ponad przeciętne, ale może to zasługa pięknego miejsca?) . Lubię postacie, bo nie są przerysowane, każdy ma swoją historie i (co rzadko mi sie zdarza) z kazdym moge sie trochę utożsamić. To naprawdę mądry, głęboki serial -zwłaszcza jak na coś o nastolatkach... I tu właśnie jest pies pogrzebany: zaczęłam oglądać , będąc przekonaną, ze głowni bohaterowie maja po dwadzieścia parę lat (niektórzy pracują, inni sa przed studiami, generalnie żyją sobie juz na swoim... i po 3 odcinkach coś sprawdziłam opis i... zdębiałam! Głowna bohaterka ma mieć 17 lat?! pal licho, ze aktorzy nie wyglądają na nastolatków, ale przede wszystkim - nie zachowują sie jakby mieli tyle lat... od tej pory próbuje na powrót zapomnieć o ich wieku... jak przymknąć na to oko- serial jest świetny.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 5
tootie_2

Na początku miałam podobne odczucia, ale już w połowie zaczęłam czuć zażenowanie zachowaniem głównej bohaterki i niezrozumienie nagonki na ojca, przy jednoczesnym idealizowaniu matki Co mądrego bylo w tym serialu? Nielogiczne zachowanie, przewrócony do góry nogami system wartości? Dla mnie rozczarowanie