PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750359}
8,2 315 tys. ocen
8,2 10 1 314798
7,4 83 krytyków
Stranger Things
powrót do forum serialu Stranger Things

arcydzieło

ocenił(a) serial na 10

3 sezon jest jak dla mnie najlepszy. to, co się wydarzyło jest po prostu świetne, dawno nic nie trzymało mnie tak bardzo w napięciu jak nowe odcinki. gra aktorska po prostu niesamowita, wszyscy dali z siebie totalnie wszystko i widać efekty. sezon był przerażający, mroczny, a jednocześnie zabawny, a to wszystko pięknie się ze sobą zgrało. jakość produkcji powala, niesamowite zdjęcia, scenariusz napisany z głową i dialogi ani trochę nie nudziły. zaczynało się beztrosko, wręcz sielanka a im głębiej, tym straszniej i gęściej, zupełnie jak klasyczny horror. 10/10, czekam na kolejny sezon, oby nie kolejne dwa lata:)

ocenił(a) serial na 6
szkaka90

Racja. Fabuła po prostu niesamowita i trzymająca w napięciu, kto mógł się spodziewać, że na końcu (uwaga! spojler!) pokonają potwora i zamkną przejście?! Twórcy to geniusze, jak udało im się to wymyślić? Urzekła mnie też głębia psychologiczna bohaterów, wspaniale napisane dialogi i genialna gra aktorska. Krótko mówiąc, największe arcydzieło światowego kina od czasów Gwiezdnych Wojen Disneya!

Mam nadzieję, że nikt nie będzie więcej zawracał głowy twórcom jakimiś głupimi sprawami o plagiat i będą mogli w spokoju kontynuować swoje wielkie dzieło!