Tak sztucznego i tragicznie napisanego scenariusza to dawno nie widziałem i Olsen murzynem, buhahahahahhaha, skończyłem szybciej oglądać niż zacząłem, stawiam milion dolarów że tam zawitają wątki homoseksualne, bo jest to serial politycznie poprawny, głupi, bez wartości i tandetny. Omijać szerokim łukiem.
Obejrzyj Smallville i tam masz Supergirl od chyba 5 sezonu i zobacz jak się tworzy serial o wartościach z elementami komiksowych bohaterów.
i wszyscy biją ci brava , a smallvile jest początkiem wszystkiego wiec nie sugeruj się tym że każdy serial ma wyglądać tak samo , mamy też tam postać Arowa który wygląda jak chłopiec do bicia przy tym nowym ...
Dałem ci przykład na czym ja się wychowałem a dzisiejszy Arrow to jest jakieś nieporozumienie tak samo Supergirle. I nie tylko tu, ostatni Star Trek Discovery to jest też jakieś nieporozumienie w stosunku do poprzednich części. Kino leci na łeb i szyję by tylko dostosować się do politpoprawności i jakiś wyimaginowanych standardów tolerancji.
śmieszni to są ludzie co dają mu ocenę 1-3 ale jak widać są i tacy, ja oceniłem w miarę obiektywnie ale widać ktoś ma ból d...