Co Wy myślicie o tej "parze" ? Wiem, w serialu sa przyjaciolkami, ale pełno jest filmów o tych bohaterkach, ktore niekoniecznie nawiazują do tego, zeby na tej przyjaźni pozostało :)
haha ja tez na to czeekam ;D no własnie i to przepraszam, aaj musi byc ciekawie ;D
Misja niemozliwa bejbe :p Pani Magda , lubelskie, 20 km od Ukrainy..za mało danych :p
mogę Ci dać podpowiedz... związaną z twitterem, wtedy znajdziesz w minutę ;p chociaż nie musi być z tym związana, w sumie haha ;p na samym fb też łatwo prosto byś znalazła ;p
powiedzmy że jest wydarzenie na fb związane z eoe gdzie jestem zapisana ;p i zgadnij jakie haha ;p jak je znajdziesz to jest tam tak mało osób że zobaczysz od razu ;p
hahaha faktycznie "znajdziesz w minute" ;d Ahahaha
Cieżko bedzie :P Jak ja nawet nie wiem co to jest eoe :P
east of eli, zespół męża Chyler ;p
gorzej jak mam zablokowane żeby znajomi tego nie widzieli, to wtedy na pewno nie znajdziesz ;p
ahahah ej jak nie tym sposobem to moze innym znajde:p nie poddam sie tak łatwo zwłaszcza ze mam duzo czaasu ;p
Polubiałas tam jakis post badz komentowalas cos? ;p
na fb? tylko się zapisałam do wydarzenia, ale tam jest chyba 9 osób w tym sami niemcy i tylko jedna ja ;p
a linki do wydarzenia są na twitterze na pewno ;p nawet chyba udostępniałam ;p
no coo ? ;p dobra, jak się 11 będzie zbliżał to chyba nie będzie wyjścia, w końcu muszę wiedzieć jak Cię rozpoznać i wzajemnie ;p
tak sobie czytam wasze posty i czytam a tu kurna do pracy trzeba się zbierać :p miłego dzionka wam życzę ;)
Ty mi lepiej wyslij link w wiadomosci do tego swojego fb, nikt tutaj do 11 nie bedzie czekał ;D
dobra, 2 lata to jeszcze nie tragedia, chociaż sama wolałabym mieć właśnie o tyle mniej ;p a moze więcej... nie wiem o;p chociaż... dobra, mniejsza o wiek hahaha ;p
trzeba się zaopatrzeć w alkohol, odcinek się skończy i 5 miesięcy do skreślenia ;p
własnie, mniejsza o wiek ;p nie pacz na to ;d
u mnie alkoholu jest pod dostatkiem zawsze ;D mam o tyle dobrze, ze nie musze za czesto chodzic po niego :P
żebym ja jeszcze często piła... raz na rok ;p a potem wyląduje jak Katie ze złamaną nogą hahahahaha ;p
no to ja jestem tu najmłodsza ;d AND I'M HAPPY ;D
ale spokojnie, zrobimy srednia wieku i bedzie luzik ;D
Haha ta nasza niezdara Katie;p niech ona juz lepiej nie pije ;p
mam spoilery ! :P
1. Lilian showed Lena the box during their heart to heart and explained that it is the box Lex built to kill kryptonians, Lilian subtly suggested that they use it to beat the Daxamite invasion. Lena tinkered on the device and informed supergirl and superman about it(revealing that it is originally built to kill Kryptonians) but Lena explained to them that she can change for the device to spit out lead therefore killing all Daxamites(including Mon-el) There was a moment of concern from Lena pointing out that Kara is dating Mon-El which will mean he will also die if that happens
2. Kara did say "I Love You"(she even added I should have said it before) to Mon-El before he was yeeted. Mon-El answered back. Kara gave Mon-El her necklace that her mother gave her(her mother gave her that while saying when you wear this you'll never be alone)
3. Lena and Winn worked on changing the tech of the box to kill daxamites intead of Kryptonian. While Kara was fighting Rhea, Daxamite invasion was getting out of hand that even Kara couldn't stop it. The box device was ready and Lena and Winn made it work. Lillian tried to activate it but didn't work and was kind of disappointed of Lena when it didn't work but then Lena said sorry mother but only Supergirl can activate that.
4. The last scene, Kara and Ms Grant was having a heart to heart, Kara said she had a boyfriend but didn't work out but Ms. Grant talked her through and once again...Kara got inspired and she said I forgot I need to do something and I thought I heard Cat said "Go get HIM supergirl!"
a z tym naszyjnikiem to ja pamietam że alex w finale 1 sezonu go oddała Karze ale co mówiła to juz nie pamietam ;p no i juz wiemy dlaczego monhel musiał uciekać ...
ja tez nie bardzo pamietam ten naszyjnik ;/
Tak teraz wiemy juz prawie wszystko, wystarczy czekac na ekranizaje ;d
już wiem, Alex jej podała naszyjnik i powiedziała "to należy do Ciebie". bo już ludzie pisali że to nie od matki naszyjnik tylko od Alex, a to faktycznie od matki ;)
ej, to ja wnioskuje że Lena też wie w koncu że Kara to supergirl... tak przynajmniej to rozumiem. ciekawe czy sie dowiemy od kiedy, i Lena i Cat.
masakra, próbuję sobie wyobrazić ślub sanvers... nie mogę ;p tzn mogę, ale to jest takie piękne że aż niemożliwe hahahahahahaha
O boże, teraz wyjdzie że jestem wredna, ale nie mogę przestać się śmiać :D
Wczoraj mówiłam o tej łasce z Irlandii co się tak cieszyła że Chyler z zespołem przyjeżdża ... okazało się że nie może być na tym koncercie hahahahahahaha przepraszam, nie powinnam, ale mnie to cieszy :p po pierwsze Flo ją zablokowała dawno temu, to już jest powód. Po drugie zawala Chyler wiadomościami, jak to mnie denerwuje jak widzę jak ktoś non stop spamuje typu " Chyler i die for you" itd, trafia mnie coś. Wczoraj musiałam uciekać na dwie godziny z Twittera bo tylko ona tłukła te wiadomości ze idzie na ten koncert, coś mnie trafialo. Więc... Jestem wredna że mnie to cieszy ? :Po żebym nie wykrakała i Berlin się udał... :P
Jeśli to piszesz szczerze, to dziękuję :p ale wiem jak to może wyglądać :p a ona chyba jednak pojedzie, nie pójdzie do pracy czy coś, mniejsza z tym, po co o tym gadam :p
W każdym razie Chyler już jest w Szwajcarii, wrzuciła filmik jak jedzie samochodem z mężem i jak widziałam widoki jakie mają za oknem to dosłownie jakby jechała po polsce :p pola, łąki it'd, a najlepsze że powiedziała że jest pieeeeeknie, w stanach na pewno tak nie mają hahaha :p
ZARECZYNY ! Masakra, wiem to już od dłuższego czasu a dalej nie wierzę, niech mnie ktoś walnie :p ale odcinek ogólnie chyba smutny, co tam Monhel, ważne że Kara płacze i ma poruszające sceny z Alex, Cat, Lena.. nie wiem czy wszystkie są takie smutne ale jak będzie płakała to mi też będzie smutno :/ i faktycznie sanvers to największy plus finału, co daje nadzieję na przyszłość, że tego nie zepsują tylko Floriana wejdzie na stałe do obsady i nie będzie "tylko" żona Ależ ale i częścią grupy, rodziny no i może będą ją czesciej pokazywać w pracy. Marzenia ! :P
o 2 ;p nuuudzi mi się już, ile można czekać ;p a po odcinku powiem : boże, bede umierać 5 miesiecy :D
dzizys krajst trzymajcie mnie, chyler dodała fotke na instagrama ...
https://pbs.twimg.com/media/DAdq75SXcAQjlYR.jpg
podpisała zdjęcie "DON'T MISS THE SEASON FINALE OF @supergirlcw tonight! Major #Sanvers feels!!! #NextLevel"
next level hahahahaha
SPOILERY 222
ehh... smutny ten odcinek :( nie widziałam nigdy tak płaczącej Kary...
czysto technicznie to uważam że 21 był lepszy ...
miała być scena lillian/maggie i nie było, w sumie to dobrze ;p
usmiech Maggie przy oswiadczynach bezcenny, znaczył więcej niż tysiąc "tak"
megan i jonn - lepiej być nie mogło :D
a Lena dalej nie wie że Kara to supergirl, mnie coś strzeli zaraz .. już nawet Cat wie.
zastanawia mnie tylko sama koncowka, czy to co sie stało z monelem gdy zaczął panikować to tak miało być no i ostatnia ostatnia scena... jak już ktoś obejrzy to chętnie się wymienie pomysłami ;p
W KAŻDYM RAZIE KOCHAM SANVERS :D
Lena nie wie o SG... ja po prostu zaraz wyjde z siebie !
Ile czasu mamy za tym czekac? Fu*c!
widziałaś odcinek? ;p
ta, "supergirl, czy wiesz ze monhel spotyka sięz karą denvers?" tak, i jak pojawia sięraz z jedną raz z drugą to to nie jest podejrzane hahahahaha ;p ale dobra, Lena będzie regularnie w 3s także nadzieja jest ;p chociaz... jak pamietam co lillian powiedziala, ze jak lena sie w koncu dowie to moze byc zła na kare że jej nie powiedziala, to troszkę racji może mieć. w poprzednim odc kara powiedziala "oboje ludzi których kocham" no to sory, tak lene kocha ale że jest SG to jej nie powie... pewnie dramatyzuje, lena by nigdy nie byla zła na kare ;p tylko to jest juz flustrujące, po prostu.
a i czytalam gdzies ze monhel mial sobie leciec spokojnie a przypadkiem wpadl do tej dziury, fandom zony czy cos... ale to są przypuszczenia, ostatecznie nie wiem, jego reakcja wyglądała tak jakby nie planowal tam "wpaść".. ciekawe ;p w kazdym razie wróci , moge sie zalozyć.
a i gdzies czytalam że ta scena zareczyn została ucieta... ale czy to prawda to sie raczej nie dowiemy. mi to nie przeszkadza ze nie odpowiedziala nic bo jej mega usmiech oddaje wszystko, no ale jednak...
Nie widzialam bo nie bylo mnie w domu, dzisiaj zobacze na spokojnie. Tak z Lena to naprawde irytujace jest..
Jak obejrze to napiszę co i jak :P
Nie chcę nic mówić, ale reakcja Kary na to że straci monela jest nijaka do tego co było w 219 z Alex...Tam jej nie widziałam ani razu załamanej, no dobra, raz na balkonie z jonnem, i to tez pozostawiało wiele do życzenia. A tu? W takiej rozpaczy jej nigdy nie widziałam, nigdy. To jak już odleciał to rozumiem, ale cały odcinek myślałam że będzie tylko płakać. Nie mówię że to źle, super to zagrała, dlatego ludzie tak przeżywają jej smutek, ale dlaczego nie pokazała tego w stosunku do Alex? Nie rozumiem :/ a ich rozmowa przez zaręczynami mega, jedną z lepszych jakie widziałam :) może się przyczepiamy, ale brakowało mi cały sezon sióstr Danvers, teraz gdy nie będzie monela przynajmniej jakiś czas, mam nadzieję że jak najdłużej, to może się to poprawi, wątpie żeby Maggie zabierała im czas, wręcz przeciwnie. Ale z drugiej strony nie zdziwię się jak dalej będzie to samo, bo Kara zbliży się do Leny, przyjacielsko oczywiście :p będzie Lena/Kara i Alex/Maggie. Spoko, może być, ale pokażcie znowu siostry z pierwszego sezonu! AA to tylko moje przypuszczenia, żeby nie było :p
ja teraz wgl nie na temat bo jeszcze nie ogladałam SG.
Skończylam 4 sezon WENTWORTH..
Ja sie pytam, co oni Kur**wa tam zrobili?? Jak oni mogli to zniszczyc !! Ja sie pytam! How?? ! Sorry, ale mnie po prostu szlag jasny trafil.. Nie ogladam tego juz. mam to gdzies.
który sezonn ?! już 4 ? hahahahahahaha
boże nie oglądaj 5, jak zobaczyłam sceny z dzisiejszego odcinka myślałam że się porzygam i wbije sobie widelce w oczy ...
Tak, 4 :P
Nie ogladam tego juz wgl! Tragedia..
Bea i Alie.. piekna miłość, ich ostatnia ostatnia scena <3
A teraz ich nie ma? Nawet nie chce o tym myslec.. porobilo mi tylko glowe bo tak sie w to wciagnelam.
teraz ALly jest z kimś innym.. i lepiej Ci nie bede mówić z kim żebyś nie miała takich samych odruchów jak ja ... masz racje, nie oglądaj !
w każdym razie zobacz 222 :D odtwarzam sobie scene zareczyn po raz 4968496216 :P
o cholera chyba Ci zaspoilowałam ;p ale w ostatniej scenie otwiera oczy przecież ;p
wydaje mi się,że Ally nie jest z ta osobą o której mówisz.Czytałam,że są razem,ale bardziej jako sojusz.
trzeba przystań,że Pamela Rabe gra świetnie "nawiedzoną" osobę :p