Supergirl

2015 - 2021
6,4 12 tys. ocen
6,4 10 1 11526
5,6 5 krytyków
Supergirl
powrót do forum serialu Supergirl

Kara & Lena

ocenił(a) serial na 8

Co Wy myślicie o tej "parze" ? Wiem, w serialu sa przyjaciolkami, ale pełno jest filmów o tych bohaterkach, ktore niekoniecznie nawiazują do tego, zeby na tej przyjaźni pozostało :)

ocenił(a) serial na 6
tysia1316

tysia niestety ale jest, widziałam dzisiejszy odcinek ... tzn tylko kilka scen co mnie interesowały, więcej na to nie spojrzę bo zachoruję :/

jenniferbeals

o kurde to nie wiedziałam hahahah

ocenił(a) serial na 8
jenniferbeals

To Bea nie zyje a ona tak? To juz wgl jest chore. Normalnie jak romeo i julia xd

ocenił(a) serial na 8
angel94_filmweb

Spoko, ja lubie spoilery :P

ocenił(a) serial na 8
jenniferbeals

No to powiedz z kim jest :D

angel94_filmweb

Jeśli jest z ta osobą co myślę to z Franky. tak ??

angel94_filmweb

aaa i chyba nie wiesz,że Franky wróciła do więzienia :D

ocenił(a) serial na 8
tysia1316

To chore jest wszystko.. a Bea nie zyje i to mnie drazni najbardziej..

ocenił(a) serial na 6
tysia1316

taa, aly i franki k**wa. jedna wielką miłością Bee a druga wielką przyjaciółką, ten wątek ma byc smieszny czy jaki? jak tak mozna, szacunku trzeba nie mieć :/ jak zobaczylam jak sie obmacują to serio mialam odruchy wymiotne

jenniferbeals

dla dobra mojego zdrowia psychicznego chyba przestane to oglądać haha

ocenił(a) serial na 6
tysia1316

doradzam zaprzestanie, dokładnie ;p
kiedys sie troche udzielalam na forum wentworth tutaj, ale tam laskom to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie.. takze odpadam i już tam nie zaglądam ;p

ocenił(a) serial na 8
jenniferbeals

Ja tez juz przestaje.. koniec

angel94_filmweb

Grupowy strajk ;)

ocenił(a) serial na 6
tysia1316

to jeszcze zastrajkujmy żeby sezony supergirl nie miały po 22 odcinki tylko minimum 44 hahaha :D

jenniferbeals

Nie wiem czy dałabym radę tyle oglądać.Niestety mam manie oglądanie wszystkiego po łebkach.Nie wiem czy kiedykolwiek oglądnęłam serial,wszystkie sesony od pierwszej do ostatniej minuty :(

ocenił(a) serial na 8
tysia1316

Serio? Jak mi sie juz wkreci, ale tak na maxa, to te seriale ktore wczesniej wymienilam i czekam za nimi, obejrzalam kazdy odcinek, od poczatku do konca :P ja po prostu musze, a po lebkach przelecialam wlaasnie ten serial o ktorym rozmawialysmy i ogólnie zaluje ze zaczelam bo za duzo o tym mysle.. xd

ocenił(a) serial na 8
jenniferbeals

obejrzałam ;D

Racja, odcinek był bardzo smutny, ale nie brakowało tez dobrych akcji, nawet Mon El sie wykazal hahaha ;D

Szkoda Kary, ale da sobie rade..

No i Nasza ulubiona couple, SANVERS ! Ale to było romantyczne, to jak Maggie przytula Alex, boze jak ja wtedy chcialabym byc na miejscu Danvers ;p no i te oswiadczyny...ah pieknie <3

ocenił(a) serial na 6
angel94_filmweb

tak, Monhel jakby się nie wykazał to ... już by go nic nie usprawiedliwiło ;p

ja się pytam gdzie są pierścionki ?! :D

ocenił(a) serial na 8
jenniferbeals

ahaha trzeba Alex wybaczyc, zrobila to na spontanie i nie byla przygotowana :p

ocenił(a) serial na 6
angel94_filmweb

a widziałaś filmik ludzi z reakcjami za te zareczyny? dwie są szczegolnie świetne ;p i Floriana to zobaczyła, stał się cud i przemówiła w internecie hahaha świat się kończy ;p

ocenił(a) serial na 8
jenniferbeals

haha własnie bylam strasznie tym zdziwiona ze ona sie udzieliła ;d mówie wtf? serio? a jednak ;D jo, swiat sie konczy ;p

ale widzialam filmiki, widziałam :)

jenniferbeals

podeślesz linki do tych szczególnie dwóch świetnych reakcji,bo nie wiem czy widziałam.

ocenił(a) serial na 8
tysia1316

https://twitter.com/chylergirl/status/867119047388921856

ocenił(a) serial na 6
angel94_filmweb

ja wole dłuższe wersje, szczególnie jak Juli ma atak paniki hahaha :D

albo jak Adam niby juz sie uspokoił a mówi "oo f*uck i am dead" hahahahah :D

ocenił(a) serial na 6
tysia1316

https://www.youtube.com/watch?v=4XSg_ejt7HY&t=1204s od 17:10
https://www.youtube.com/watch?v=95VmbHPalFY&t=1973s od 31:42

jeszcze ta laska też jest niezła ;p https://www.youtube.com/watch?v=AsqFjCWEk4k&t=898s od 13:42

ocenił(a) serial na 8
jenniferbeals

a gdzie widziałas sceny Allie z Franky? pytam z ciekawosci bo juz odcinka tam nie obejrze :P ewentulnie jakis dwuminutowy film na yt ;p

ocenił(a) serial na 6
angel94_filmweb

sciagnelam odcinek po tym jak zobaczylam gify na tumblerze ...
masakra, bridget jest tak załamana że szok, zrobili z niej wariatke. scenarzysci są niezle ... walnięci, lekko mówiąc.

ocenił(a) serial na 8
jenniferbeals

Dowiedzialam sie o tym ze sa walnieci po zakonczeniu 4 sezonu.. kurde nie jestem w stanie obejrzec całego odcinka..masakra. 5 sezonu nawet nie ruszylam, ogladalam cos na yt ale to nie to samo.. bez Bea jest chu**nia..

ocenił(a) serial na 6
angel94_filmweb

a tak jeszcze co do supergirl, czy czasem ostatnia scena z Cat nie oznacza, że wróciła do Catco? zastanawiam się, to ona siedzi w biurze a nie james, i zachowuje sie jakby tam pracowala, cały odcinek w sumie tak jest ... to by było super ! ale nikt nic nie wyjaśnił :(

ocenił(a) serial na 8
jenniferbeals

tez to zauważyłam! Własnie, byloby mega ! Ale chciałabym tez zobaczyc reakcje Kary jak Cat nazywa ja Supergirl ;D

ocenił(a) serial na 6
angel94_filmweb

wszystko moim zdaniem zależy w którym momencie zacznie się 3 sezon.. miałam nadzieję, że zobaczymy kontynuacje sceny na balkonie, ale rozmowa Cat i Kary jest ewidentnie następnego dnia, więc ta opcja odpada. jeśli zaczną w ten sam dzien to super, zobaczymy reakcje reszty na zareczyny itd. ale jak kilka dni/ tygodni później, to mogą tego nie pokazać :/ a jakby ślub ominęli to wgl ! ale sie ludzie zdenerwują .. ;p
ale chyba nie bez przyczyny pokazali to co było 35 lat wczesniej na kryptonie, pewnie wyląduje teraz na ziemi, w ten sam dzien co zakończył się 2 sezon. trochę odgrzewany kotlet, bo identycznie zaczął się 201, ale patrząc na sanvers to chyba najlepsza opcja ;p
odcinek w którym głównym tematem byłby ślub sanvers to będzie najlepszy odcinek jakiegokolwiek serialu EVER ! już to wiem :D tylko żeby taki zrobili, błagam... ;p

ocenił(a) serial na 6
jenniferbeals

ooo shit wspomnieli mojego tweeta w artykule o sanvers hahahahahahahahaha
http://www.pinknews.co.uk/2017/05/24/supergirls-lesbian-couple-alex-and-maggie-t ake-their-biggest-step-yet-and-fans-are-ecstatic/?utm_source=PNT&utm_medium=Soci alTwitter&utm_content=TwitterJJ&utm_campaign=PNTwitter

ocenił(a) serial na 8
jenniferbeals

Uuuu to gratulacje :P mam nadzieje ze slubu nie omina, bo gdyby tak bylo spotkalo by sie to z ogromną fala hejtu na pewno :P

ocenił(a) serial na 10
jenniferbeals

"... jak pamietam co lillian powiedziala, ze jak lena sie w koncu dowie to moze byc zła na kare że jej nie powiedziala, to troszkę racji może mieć." - schemat z serialu Tajemnice Samllville gdzie Lex został wrogiem Clarka własnie z tego powodu :)

ocenił(a) serial na 10
jenniferbeals

Rea też? Ciekawe kogo zagra ...

ocenił(a) serial na 10
jenniferbeals

No i nikt nie umarł :D

ocenił(a) serial na 10
jenniferbeals

Karę też rozpoznała ale potem została zmylona przy pomocy Jona :) (choć jak widac nie na długo)

ocenił(a) serial na 6
Raister

jak to nikt nie umarł? ;p a Rea nie umarła? ;p chyba że ja nie rozumiem co napisałeś ;p

ocenił(a) serial na 10
jenniferbeals

Ojj z glównej ekipy nikt :)

Raister

Hej dziewczyny;angel94_filmweb, jenniferbeals. Co u was słychać ? jakie seriale oglądacie ?

ocenił(a) serial na 6
tysia1316

halo halo, założyłam oddzielny wątek i bardzo mina tym zależy aby ktoś się po udzielał razem ze mną ;p

ocenił(a) serial na 6
Raister

halo halo, założyłam oddzielny wątek i bardzo mina tym zależy aby ktoś się po udzielał razem ze mną ;p

jenniferbeals

myślałam,że mam dobry wzrok,ale nie widzę tego wątku :p

ocenił(a) serial na 6
tysia1316

http://www.filmweb.pl/serial/Supergirl-2015-735466/discussion/Chyler+Leigh+%28Al ex+Danvers%29+%26+East+of+Eli+-+trasa+koncertowa+z+mo%C5%BCliwo%C5%9Bci%C4%85+pr zyjazdu+do+Polski,2905950

jenniferbeals

Widzieliście zwiastun 3 sezonu ?

ocenił(a) serial na 6
tysia1316

oczywiscie ;) a scene Maggie/Alex w parku ? cała jest nagrana, bez dźwięku ale zawsze to coś ;p

jenniferbeals

nie widziałam.podeślesz link ?

tysia1316

na FB na stronie Supergirl Poland pojawił się wpis "Floriana Lima opuszcza serial!!
Według producenta wykonawczego- Andrew Kreisberga rola Detektyw Sawyer została zredukowana, ponieważ aktorka szuka innych aktorskich możliwości. Wiadomo, że zagra w kilku epizodach 3 sezonu, jednak dokładna liczba nie jest znana." wiecie coś więcej na ten temat ?

ocenił(a) serial na 6
tysia1316

nie czytaj co tam piszą, radzę przenieść się na twittera:)
chodzi tylko i wyłącznie o fakt że Flo nie dostała regularnego kontraktu jak to miało miejsce w poprzednim sezonie i wszyscy obawiają się co będzie dalej. Ale Ani Flo nie chce odejść, ani scenarzyści nie chcą by odeszła, a tym bardziej fani, którzy stoją za nią murem i organizują przeróżne akcje w internecie.
Fakt, może być jej mniej w tym sezonie ALE Katie miała taki sam kontrakt jak teraz ma Flo (2 sezon) a ostatecznie miała tylko 7 min czasu antenowego mniej więc.... tak na prawdę to o niczym nie świadczy.
Plus myślę że to nie jest spoiler, ale aktualnie skończono nakręcać 301 i trwa kręcenie 302 i Floriana pojawia się na planie praktycznie codziennie, czyli zobaczymy sporo jej scen w pierwszych odcinkach. Co dalej, nie wie nikt, ale wszyscy są dobrej myśli, najważniejsze że Flo chce zostać i scenarzyści chcą tego samego. A to że nie dogadali się w sprawie kontraktu.... to temat rzeka, ale najważniejsze że ostatecznie doszli do porozumienia. Nie na takich warunkach jak wszyscy fani by chcieli ale to wcale nie oznacza że będzie jej mniej w tym sezonie niż w poprzednim.

ocenił(a) serial na 6
tysia1316

https://www.youtube.com/watch?v=5u0j_L1cfXY&index=6&list=FLcEUGRXNV3CCs-6qCxN8te Q&t=10s

tu jest scena, może Ty umiesz czytać z ruchu warg bo powstaje wiele teorii o czym rozmawiają ;p
facet zrobił im zdjęcie podczas tej sceny, wrzucił je na twittera ze swoim podpisem i jedna dziewczyna usunela go i wrzuciła jako swoje. pozniej facet to zobaczył i napisał "podziekujcie tej dziewczynie, dzieki niej nie zobaczycie całej sceny" więc kilka lasek zrzuciło się i kupiło ten film... nie wiem ile kosztował ale pisały że sporo ;p