Supergirl

2015 - 2021
6,4 12 tys. ocen
6,4 10 1 11526
5,6 5 krytyków
Supergirl
powrót do forum serialu Supergirl

Oglądając pilota miałem nieodłączne wrażenie, że główna bohaterka kogoś mi przypomina... Wiecie kogo? Felicity z Arrow!
Zwłaszcza w pracy gdy ma na nosku okulary. Taka ładna, urocza, trochę zagubiona dziewczyna :P

LrPrl

Tak od wczoraj małe rozmyślenia i Linda to chyba na pewno połączenie Barrego (Flasha) i Felicity :P

ocenił(a) serial na 5
LrPrl

Tyle, że Felicity ma żydowską urodę, a Supergirl jednak wygląda jak typowa Europejka.

barry5800

Bardziej chodzi mi o zachowanie głównej bohaterki niż o urodę :)
Chociaż pod względem urody mają też wspólną cechę - w okularach im do twarzy :D

LrPrl

ja mam bardziej pytanie o to skąd filmwebowi wzięła się Linda Danvers, przeciez w serialu Supergirl to Kara Danvers/kara Zor-El

bzyczek881126

Supergirl często była nazywana tym imieniem i nazwiskiem.

ElTabasco

wiem ale w serialu jest Karą Danvers więc mogliby to zmienić

bzyczek881126

Bazę danych tworzą użytkownicy więc jeśli chcesz sam możesz zgłosić poprawkę, sprawdziłem i rzeczywiście może być to błąd bo na imdb na razie

bzyczek881126

Faktycznie, jak pisałem komentarz to się zdziwiłem i miałem chwilę zawahania, ale stwierdziłem "może i Linda"... :P

LrPrl

no mnie strasznie takie cos razi po oczach po w pewnym momencie zastanawiałam sie o kogo chodzi :P

bzyczek881126

Urodzila sie sie jako Kara Zor-El, a na Ziemi uzywala nazwiska Linda Lee Danvers i nie rozumiem dlaczego tu nazywa sie inaczej.

LrPrl

To samo wrażenie miałem, też przypominała mi Felicity z Arrow. Szkoda bo liczyłem na bardziej seksowną i krnąbrną Supergirl.