Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 172490
6,7 15 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Mogli by zakończyć Noblem dla Sheldona....

koliby

w serialu nie ma już naukowego wątku, więc pewnie nie dostanie

koliby

Serial dostał efekt "Fiony", jak się zadał z debilna publicznoscią to zdebilniał i sie upowszechnił.

Te wszystkie mordy tez tak zbrzydły że Penny wyglada jak ruska matka z 6 dzieci (choc niektóre są ladniejsze od niej ale widac geny nie te)

eowine

"ruska matka z 6 dzieci" - stawiam piwo za ten tekst^^

+++++++
++++++++++++
+++++++++++++++
@%%%%%%%%%@@@
@%%%%%%%%%@ @@
@%%%%%%%%%@ @@
@%%%%%%%%%@ @@
@%%%%%%%%%@ @@
@%%%%%%%%%@@@
@%%%%%%%%%@
@%%%%%%%%%@
@@@@@@@@@@

Budziol

No bo to wstyd by młoda dziewczyna z taką kasą sie tak spasła.
A niebrzydka była. Chyba dlatego Alex wywalili z serialu bo wyglądała koło niej jak miss universe.

Normalnie jak Fiona z Shrekiem. Penny upodobniła się do Leonarda.

użytkownik usunięty
koliby

Na pewno nie będzie ostatnim, już nawet patrząc na oglądalność serialu, można się tego domyślić. W tej chwili TBBT ma najlepszą oglądalność wśród wszystkich sitcomów w USA, a sezon szósty pobił kolejny rekord - odcinek trzynasty w trakcie premiery oglądało ok. 20 milionów ludzi. Nie zabija się kury znoszącej złote jajka.

Owszem oglądalność rośnie bo matoły nagle coś rozumieją.
Sheldon zamiast zachowywać się jak geniusz zachowuje się jak gej. A chyba mu płacą za grę a nie za to kim jest.
Normalnie wolna amerykanka teraz będzie telenowelasty rodzinny serial i kto z kim będzię najważniejsza sprawa. To sorry ale w Modzie na Sukces idea ta sama a mordy i ciuchy nie do porównania.

ocenił(a) serial na 9
eowine

zas ty z tym swoim hejtem jezu :D nie masz nic do roboty w zyciu ze siedzisz na tym forum i hejtujesz serial ktory pewnie ogladasz co do odcinka?? tak wpadlem poczytac o finale sezonu nara trolu

jogi_tg

Obejrzałam wszystkie sezony i nie wydaje mi się, iż kolega wyżej wyjawił jakiekolwiek rozwiązanie. Ale słusznie zauważył, że serial spada na łeb, na szyję. Z nieukrywanym sentymentem wspominam czasy (1 czy 2 sezon...?), w których śmialiśmy się z zasłonki pod prysznic zrobionej z tablicy Mendelejewa.

Budziol

Dokładnie. Nie podoba mi się to, że oryginalny serial, w którym każda z postaci była odpowiednio wykreowana i ciekawa nagle zlała się w jedną pospolita telenowelastą i paskudnymi mordami chałę.
Nawet trzeci sezon był wspaniały i śmieszny. Teraz matolostwo i gimbusiarnia zabrały ulubiony serial.
A piękna Penny, utuczyła się jak prosie. (nie dosc ze laska ciąży żadnej nie przeszła).

Co tu do przewidywania jak sie skonczy? Chyba to oczywiste. Najważniejsze czy Penny z Leonardem czy Amy z Sheldonem czy Raj z kimkolwiek i czy Benadette zajdzie w ciażę.
No szczyt ambicji.

ocenił(a) serial na 10
eowine

Egzotyzm tej wypowiedzi powala na ziemię.

ocenił(a) serial na 10

Popieram. Nie dość, że obejrzało go 20 mln publiczności przed TV, do tego w tym roku zdobył kolejną nagrodę i był serialem z najwyższą liczbą nominacji.
Przebił nawet "Jak poznałem waszą matkę" a skoro okazał się być lepszym podejrzewam, że to nie będzie ostatni sezon. "Jak poznałem waszą matkę" emitowany jest w 9 sezonie, "Przyjaciele" 10 sezonów tak więc 7 nie będzie ostatnim i oby trwał :)

dodge111

Właśnie to jest przykre, upodobnił się do takiego czegoś jak "Jak poznałem...".
BBT było oryginalne, mam dość kopii przyjaciół.

ocenił(a) serial na 8
Grajcz

Bawią mnie takie komentarze, oglądacie to w większości w necie, nikt wam nie broni oglądać po 20 razy pierwszych sezonów a najnowsze olać. To już nie jest ten poziom co wcześniej ale nadal chętnie oglądam ten serial i im później przestaną go kręcić, tym lepiej. Nikt nikogo nie zmusza do oglądania.
Jak BBT się skończy to co nam pozostanie? Prawie nie ma seriali, które mają podobną charakterystykę i poziom/styl humoru.

ocenił(a) serial na 10
Lordnar

Amen

ocenił(a) serial na 1
dodge111

To Filmweb, nie kaplica (LOL)

ocenił(a) serial na 9
Lordnar

Podpisuje się pod twoją wypowiedzią!
Jak dla mnie mimo lekkiego spadku poziomu, to wciąż najlepsza komedia.

ocenił(a) serial na 10
EveningTwilight

Dokładnie tak. A ludzie, którzy życzą serialowi końca, niech do cholery wezmą sprawy w swoje ręce i sami zakończą oglądanie go, a nie czekają aż ktoś zrobi to za nich!!! Ludziska, sami decydujecie o tym co oglądacie. Wiecie o tym, że nie trzeba oglądać serialu tylko z sentymentu do niego?
Zgadzam się z tym, że serial nie jest już taki sam jak był, ale to dalej najśmieszniejszy serial komediowy jaki obecnie oglądam! A jeżeli ludzie naprawdę oczekują, że sezon 6-ty będzie taki sam, z ani trochę niezmienionymi postaciami, jak sezon 1-szy, to hm - no comment.

ocenił(a) serial na 9
Zuzhet88

Nie ma takiej opcji, aby przy tej oglądalności czasem przekraczającej nawet 16 mln nie było kolejnych serii...Decyzja zapadnie w lutym, podczas przerwy zimowej w serialu....sądzę, że dostaną jeszcze 2 sezony, no chyba, że do stycznia w 7 sezonie oglądalność spanie poniżej 10 mln...co raczej jest wątpliwe.

ocenił(a) serial na 10
peesem

Oby, oby :) Bo obecnie żaden serial mnie nie śmieszy tak jak TBBT. A jak kogoś przestał śmieszyć, to przecież zawsze można przestać oglądać, a nie życzyć jego końca i tym samym próbować pozbawić rozrywki tych, którym serial wciąż się podoba.

koliby

Rośnie oglądalność bo spada poziom. I teraz wszystkie gimbusy coś łapią.

ocenił(a) serial na 10
koliby

ludzie, polacy, jak Wy lubicie narzekać. Jak sie wam tak nie podobna to nie oglądajcie. Serial robi się coraz lepszy., o czym świadczą grube śmiechy mojego współlokatora który właśnie ogląda 6 sezon. Dobre żarty, dobra ekipa, szkoda tylko że tak mało Howarda jak wcześniej, Amy i Bernadette mają fajne role, może wreszcie Raj po ostatnim odcinku rozkręci się z kobitami. Nad czym tu narzekać? Ja czekam na kolejny, a nawet i kilka kolejnych sezonów TBBT. A koniec z Noblem dla Sheldona? Fajnie jakby cała czwórka znów pojechała na Biegun i potwierdzili tą teorie strun i razem dostali Nobla. To by było coś :)