The Boys: Sezon 2 The Boys sezon 2, odcinek 6
odcinek The Boys (2019)

The Boys | The Bloody Doors Off

"The Bloody Doors Off' 1h 5m
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1291
The Boys
powrót do forum s2e6
ocenił(a) serial na 8
ARSENDISidm

i wow, nieźle poszaleli z konceptami z komiksu :P

Polakzwyboru

Troszkę to wygląda jakby zamieszali w kuli losującej i łapali... Chociaż o dziwo kilka rzeczy z Stormfront po szóstym wróciło do podstaw. Ta postać mi się wydaje pomieszaniem Little Nina z powodu wiadomych zamiarów z postacią Stormfront. Tylko brakuje wibratora...... Do tego w kamerze szpitalnej widziałem pewnego dużego rosjanina wyrywającego się z więzów zapewne nie przypadkiem. Akcja z Limplighterem jest dosyć wierna. Do tego zajebiście kiepsko czyli fajnie tutaj wygląda. Oczywiści koniec wykolejeńca będzie inny niż komiksie. Dla mnie najlepszy odcinek jaki do tej pory powstał ponieważ żeruje pomysłami na komiksie.

Polakzwyboru

Tak dopowiem. Jest dobrze przestawiony motyw Limplightera z tym co zrobił, a nie w sumie postać jaka była w komiksie. Mam nadzieję, że jakoś go tam Homelander zamknie w piwnicy chociaż ten serialowy wydaje się aniołkiem wręcz nawróconym:) Jak pisałeś. Można z koncepcjami z komiksu szaleć na całego co w tym momencie robią.

ocenił(a) serial na 9
ARSENDISidm

Chyba najlepszy odcinek jak dotychczas.

WTTW_FILM

Jestem zachwycony tym serialem, szkoda tylko że nie dali całego sezonu od razu :(

ocenił(a) serial na 10
ARSENDISidm

I bardzo dobrze - odcinki są długie i dają nam czas na rozkminy i przeżywanie tego przez 2 miesiące zamiast 2 dni

ocenił(a) serial na 9
dezertx

Z jednej strony racja, fajnie się czeka na nowy odcinek, z drugiej troszkę lipa bo Amazon aż tak cudownej oferty nie ma wiec płacę za jeden serial. Jak na razie nowa Utopia nie zachęca ocenami a w kwesti tego serialu mam ogromne oczekiwania jako fan pierwowzoru i poza The Boys zostaje mi oglądanie klasyków na tej platformie. Moze chociaż prequel władcy pierścieni będzie na poziomie.

ocenił(a) serial na 10
WTTW_FILM

Jest Jack Ryan, Hanna, Opowieści z pętli Grand Tour IMO niezła oferta do ogarnięcia w miesiąc

ocenił(a) serial na 9
dezertx

Aktualnie zakotwiczyłem w Supernatural. Zazwyczaj trafiało mi się oglądnąć jakieś pojedyncze odcinki jak leciały gdzieś w TV a teraz lecę sobie po kolei od początku. Na pewno sprawdzę to co podałeś, byle tylko czas był :)

WTTW_FILM

Też tak sądzę, odcinek prze kozacki, zostało dwa do końca.

ocenił(a) serial na 9
John__88

Bardzo mnie ciekawi jak zakończą wątek Stormfront bo jak na razie nie zapowiada się żeby to zamknęli jak w komiksie, przynajmniej ja tego nie widzę.

WTTW_FILM

No jeden na jeden jak w komiksie to się tego na pewno nie da zrobić xp

Już pomijając inną anatomię xp ale to akurat była jedna z najbardziej graficznie brutalnych śmierci... a po zamianie go na postać kobiecą, jakoś też nie sądzę by się na to zdobyli.

Zwłaszcza, że jak do tej pory co makabryczniejsze wątki raczej ułagadzali (przetrwanie żony Rzeźnika i jej dziecka, czy ocalenie synka Madelyn Stillwell etc.)