The Boys: Sezon 3 The Boys sezon 3, odcinek 8
odcinek The Boys (2019)

The Boys | Rozpalony do białości

The Instant White-Hot Wild 1h 2m
7,9 1,3 tys. ocen
7,9 10 1 1311
The Boys
powrót do forum s3e8

Ostatni odcinek moim zdaniem był mega fajny oprócz ostatnich kilku minut gdzie pokazano republikanów czy konserwatystów jako idiotów, którzy za ideologię potrafią uznać morderstwo za właściwe.

Ja jako konserwatysta nigdy nie usprawiedliwił bym morderstwa bo ktoś ma inny światopogląd.

Pomijam już promowanie LGBT bo to jest widoczne na każdej platformie.

cthulhu_fhtagn

"gdzie pokazano republikanów czy konserwatystów jako idiotów" No czyli prawidłowo. Poczytaj sobie wychwalające komentarze na socialach w kwestii ostatniego morderstwa byłego premiera Japonii :) 99% to ameby z flagą PL na zdjęciu właśnie z konserwatywnymi poglądami.

Puchy11

"No czyli prawidłowo"... Odezwał się obrońca demokracji, w której każdy ma (powinien) mieć prawo do własnych poglądów. Jak napiszę, że lewacy to idioci to się oburzysz?

cthulhu_fhtagn

Każdy ma prawo do własnych poglądów, ale te szkodliwe społecznie i skrajne należy tępić, w tym zarówno z prawej i z lewej strony. Niestety ostatnie lata pokazały, że to raczej po prawej stronie jest ich więcej (antyszczepionkowcy, odbieranie prawa do aborcji itd.)

Puchy11

Przestań kłamać lewicowy trollu, który sypie z kapelusza takie hasła, kręcąc na temat prawicy. Wy i wasza postępowość zawsze zmierza do komunizmu. Niszczycie ludziom życie i obrzydzacie wszystkiego co dotykacie, łącznie z serialami i wciskanymi w nimi na siłę wątkami pewnych grup. Ostatnie lata i oceny na filmwebie pokazały, że Polacy są już tym zmęczeni.

BankaiGoku

No to zajebiście. A teraz weź leki i powiedz na jakiej podstawie stwierdziłeś, że mam coś wspólnego z lewicą i gdzie napisałem nieprawdę.

ocenił(a) serial na 9
BankaiGoku

Idź dalej z chujem w ręku wyczekuj na tweety swojego idola Korwina albo Bosaka, nie pasujecie od postępowego świata i mam nadzieję, że w przyszłośc zostaniecie wytępieni do zera.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
cthulhu_fhtagn

Wydaje mi się, że serial trochę pokazuje, jak bardzo polityka jest wpleciona w codzienność Ameryki. Nie promuje LGBT, a raczej wskazuje wpływ ruchu na społeczność, wręcz wytyka go palcem

narysujmicos

No raczej nie. Fakt faktem w tym serialu pomimo tego, że wciśnięte jest LGBT to jest to stłumione (względem innych seriali).

ocenił(a) serial na 9
cthulhu_fhtagn

Ty może nie, ale poczytaj sobie amerykańskich konserwatystów.

ocenił(a) serial na 10
cthulhu_fhtagn

Tak właśnie e zachowują się Republikanie i część ich sympatyków. Ostatnie sceny wręcz wybitnie (niestety) pokazują dzisiejsze problemy USA: postępującą faszyzację Republikanów i ich sympatyków, co doprowadziło do wielkiego społecznej podziału (jak w Polsce przez zorganizowaną grupę przestępczą PiS) i w konsekwencji do próby zamachu stanu dokonanej przez Trumpa.
Nie da się promować LGBT, bo nie da się promować orientacji seksualnej. Ogarnij.

ocenił(a) serial na 10
cthulhu_fhtagn

Ale to zekranizowanie słów Trumpa "I could stand in the middle of 5th Avenue and shoot somebody and I wouldn't lose voters" 2016.
Ale polaczek konserwatysta oczywiscie więcej wie o republikanach niż ich własny prezydent