The Boys: Sezon 4 The Boys sezon 4, odcinek 8
odcinek The Boys (2019)

The Boys | Assassination Run

1h 5m
8,1 1,2 tys. ocen
8,1 10 1 1202
The Boys
powrót do forum s4e8

Soldier Boy!

ocenił(a) serial na 9

Powrót Jensena Acklesa w finałowym sezonie to chyba najlepsza wiadomość! Ciekawi mnie czy może Maeve się również pokaże.

ocenił(a) serial na 10
Rrouge

Maeve stracila moce, wiec jej powrót nie ma sensu. Chyba ze znowu weźmie V.

ocenił(a) serial na 9
lucas19000

Tylko dlatego że straciła moce nie znaczy że nie mogła by się pojawić na ekranie, również i bez mocy mogła by pomóc, chłopaki wiele robią i bez mocy, wyobraź sobie scenariusz gdzie Homelander dowiaduje się że żyje i jej śmierć była upozorowana, przecież na 100% by chciał jej też się pozbyć, w wyniku czego mogła by np: zostać zabita Elena, przez Homelandera albo przez kogoś od niego, wtedy by na pewno, pragnęła by ją pomścić i się zemścić, no i jak sam wspomniałeś, zawsze mogła by wtedy zrobić to co zrobiła Kimiko, która też na jakiś czas straciła moce, wręcz nawet jej połączenie sił z Butcherem by miało sens, bo już w poprzednim sezonie się zgadzała z jego logiką.

lucas19000

Ta aktorka nie wróci, bo oszkalowała aktora od Homelandera i nie chce z nim pracować.

sikorunien

Jeśli że Starrem się tak nie przyjemnie pracuje jak to nawet osoby z ekipy mówią, to nawet bym się nie dziwił dlaczego, zresztą już raz miał wyrok w zawiasach kilka lat temu za napaść w barze na młodego kucharza, któremu na głowie rozbił szklankę że miał założone szwy i się wydzierał, będąc naje*anym jak stodoła kim on to nie jest i czy oni wiedzą kim on jest i jak ważny nie jest, taki buc z niego wychodzi w realnym życiu nie raz.

KennyDeath

ano. wymowne było na wideo: kto najbardziej podobny do swojej postaci? I cała ekipa: Antony

Rrouge

Po tym syfiastym sezonie nawet dla samego Soldier Boya nie warto czekać na 5 sezon.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Czyli może będzie interakcja z postacią Padaleckiego

ocenił(a) serial na 9
Ksawery_Janowski

Liczę na to! Fajnie byłoby ich zobaczyć znowu razem na ekranie!

użytkownik usunięty
Rrouge

Eh, ja liczyłem że po takim komentarzu Soldier Boy odegra większą rolę w odcinku a tu tylko się pojawił w scenie po napisach i był zamrożony na dodatek. Chociaż. Powiedz mi. Pisałeś komentarz po obejrzeniu odcinka czy tylko usłyszałeś że ma się pojawić - bo to zmienia postać rzeczy. 

ocenił(a) serial na 9

Przecież wyraźnie napisałem "Powrót Jensena Acklesa w finałowym sezonie to chyba najlepsza wiadomość!" że w FINAŁOWYM sezonie i o to mi chodziło, odcinek obejrzałem, zobaczyłem jego na koniec i napisałem że jego powrót w finałowym sezonie gdzie ma mieć dużą rolę to dla mnie najlepsza wiadomość, tyle.

użytkownik usunięty
Rrouge

A dobrze, przepraszam, ogólnie mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, tak ja wszystko słyszałem o finałowym sezonie ale z racji że założyłeś post pod tym odcinkiem to myślałem że do niego się odwołujesz, ale dzięki za wytłumaczenie.

ocenił(a) serial na 9

Spokojnie, nic się nie stało, założyłem pod tym odcinkiem ze względu na to że to w tym się na końcu ukazał jako zapowiedź do sezonu finałowego.

użytkownik usunięty
Rrouge

JUŻ NIEAKTUALNE ZNALAZŁEM ODPOWIEDŹ NA MOJE PYTANIE