The Boys
powrót do forum 2 sezonu

Wrażenia, co prawda, po trzech odcinkach bo z jakiegoś powodu kolejne "epizody" będą wypuszczać co tydzień. Moim zdaniem błędna decyzja. Amazon chce się, podobno, odróżnić od neflixa.

ocenił(a) serial na 8
wont

ej no gdzie kolejne odcinki? nie byłam na to psychicznie przygotowana że są tylko trzy :-( no nic-trzeba czekać

ocenił(a) serial na 9
paolaz

Od 11 września odcinki co tydzień.

ocenił(a) serial na 10
paolaz

Właśnie jest ból tyłka widzów że wypuszczają po 2-3 odcinki i bombardują oceny serialu.

Co myślicie? Moim zdaniem przesada. Ciekawe czy Amazon się ugnie? Jest o tym news na gryonline

dezertx

I dobrze, to samo robi HBO. Po prostu Amazon nie chcę robić z ludzi zombie,które juz w kilka godzin cały serial. Serio to jest patologia XXI wieku, że już Lidzie nie potrafią wytrzymać, by obejrzeć spokojnie jeden odcinek co tydzień
Luzy !

ocenił(a) serial na 10
vasil_zajcev

Niby tak, ale jeden odc to trochę przy mało, 2-3 co weekend byłoby najlepiej

vasil_zajcev

Naprawdę myślisz, że Amazon patrzy pod tym kontekstem? Że ma dobre serduszka i tak bardzo troszczy się o ludzi? To jest korporacja, bezlitosna maszyna. Badają, co im przyniesie największe zyski, a Zombie to już dawno temu wszyscy jesteśmy, nie zauważyliśmy nawet kiedy.

wilczekstepowy

ale kto tu pisze o dobrym serduszku? kto robi z dobrym serduszkiem filmy? to już twój wymysł, bo nikt nigdy nie stawiał takiej tezy. Może prócz wyjątków jak np Florian Henckel von Donnersmarck, ale ogólnie sprzedajesz farmazon. Nie wszyscy, bo ja na bank nie, po prostu sam wpadłeś w pewną pułapkę i łykasz to za bardzo. Gdzie jest to ich badanie, sam pracuje w mediach i nigdy żadna firma nie wydaje od tak ogromnej kasy na badanie, bo jak niby bada netflix? Jak zbadał kazdy rynek, na którym jest, zwłaszcza jak są one często traktowane minimalistycznie. Ma tyle kasy, bo wlasnie ogranicza wydatki nie tylko na to by seriale były tanie, przez co słąbe, to jeszcze wcale nie anagazuje sie po za rynek USA i dlatego to jest miałkie, a nie tak dopracowane jak u innych To samo mówiono na temat apple, który w dłuższej perspektywie za dużo traci zbyt duża pewnościa siebie, a takie HBo dłuzej jest na rynku niz netflix, pewnie bedzie dłuzej, bo lepiej rozumie lokalność rynku, nie próbuje na siłe sprzedawać jednej słusznej racji ... mógłbym długo pisać, ale fani netflixa to najczęściej najuboższa w wiedzę grupa ludzi. Na koniec prosty przykład - ślepnąc od świateł był realizowany 3 lata, dzięki czemu jest bardzo dobrze zrealizowany, a nie ma sznytu amerykańskiego by wybronić się, stworzył coś co jest autentyczne w naszym stylu. |Wiedźmin nawet nie ma tyle czasu na produkcję 1 sezonu, a niby jest tak ambitny, mógłbym tak długo, ale musisz najpierw coś więcej sobą prezentować.

ocenił(a) serial na 9
wont

Szkoda że Amazon nie puścił całego sezonu tylko po to żeby wymusić przedłużenie subskrypcji, pierwszy sezon połknąłem w jeden dzień, odliczając dni do drugiego sezonu, w ramach protestu nie obejrzę i zakończę subskrypcjię (brzmi to trochę infantylnie), ale czuję się wydy....(olany

ocenił(a) serial na 7
wont

Ze Stormfront zachowali tylko rasizm postaci z komiksu:jak zaczęła rozwalać kamienicę bo mieszkali w niej sami czarni. Myślę że pójdzie na noże z Homelanderem