Serial nabiera rozpędu.. w idiotycznym wciskaniu gejozy gdzie tylko się da. Zniszczyli ten serial. Nie polecam.
I drugim. Nawet miał chłopaka i był męską prostytutką. Zaiste niektórzy to chyba tylko sceny masakr oglądali.
Ciebie to chyba ktoś mocno skrzywdził, że tak o tych prawakach piszesz pod każdym komentarzem. Jeszcze ujmując im inteligencji, że niczego nie rozumieją i za wiele się po nich nie spodziewasz. A paradoksalnie jesteś dokładnie taki sam jak oni w tej walce i wysmiewaniu prawakow.
Przecież ten serial pokazuje wyborców Trumpa i prawaków jako naiwniaków i budlupników, co widać po poście z oburzaniem się o gejoze
Dobrze, że lewica jest jedyną akuratną opcją. W ogóle jak widzę słowo prawak to wiem, że mam do czynienia z durniem.
No tak, jestem durniem, bo wdałem się w dyskusje z dzbanem. Czego ja się spodziewałem
Zwyczajnie wkurfia mnie nazywanie prawakiem kogoś kto wymiotuje już homo wątkami wpychanymi do popkultury. I to taki jak tutaj gdzie typ się liże z drugim kompletnie znikąd. Mogą pokazać te relacje w inny sposób. Jeśli już muszą to wpychać.