The Boys
powrót do forum 4 sezonu

Obrzydliwe.

użytkownik usunięty

Serial nabiera rozpędu.. w idiotycznym wciskaniu gejozy gdzie tylko się da. Zniszczyli ten serial. Nie polecam.

ocenił(a) serial na 10

bo jest wątek homoseksualny? xD Fantastyczny argument

Biseksualnosc Serge była już poruszona bodajże w 1 sezonie.

wolflt

I drugim. Nawet miał chłopaka i był męską prostytutką. Zaiste niektórzy to chyba tylko sceny masakr oglądali.

Iwona_Klich

A także w komiksie :)

ocenił(a) serial na 9

Ten serial praktycznie od samego początku naśmiewa się z takich jak Ty

szadom_filmweb

Ciebie to chyba ktoś mocno skrzywdził, że tak o tych prawakach piszesz pod każdym komentarzem. Jeszcze ujmując im inteligencji, że niczego nie rozumieją i za wiele się po nich nie spodziewasz. A paradoksalnie jesteś dokładnie taki sam jak oni w tej walce i wysmiewaniu prawakow.

ocenił(a) serial na 8
SethhDark

Przecież ten serial pokazuje wyborców Trumpa i prawaków jako naiwniaków i budlupników, co widać po poście z oburzaniem się o gejoze

elevatemelater

Dobrze, że lewica jest jedyną akuratną opcją. W ogóle jak widzę słowo prawak to wiem, że mam do czynienia z durniem.

ocenił(a) serial na 8
xbiz

No tak, jestem durniem, bo wdałem się w dyskusje z dzbanem. Czego ja się spodziewałem

elevatemelater

Zwyczajnie wkurfia mnie nazywanie prawakiem kogoś kto wymiotuje już homo wątkami wpychanymi do popkultury. I to taki jak tutaj gdzie typ się liże z drugim kompletnie znikąd. Mogą pokazać te relacje w inny sposób. Jeśli już muszą to wpychać.

ocenił(a) serial na 7
SethhDark

No ale przez takich jak ty tworzy się powiązanie, że bycie prawakiem = bycie antyLGBT. Można być prawakiem i szanować gejów czy lesbijski czy osoby trans. Jest też sporo osób LGBT, które same mają poglądy prawicowe.