No to ci mogę powiedzieć tylko tyle, że nie na stałe. Później tarcza wróci do Sama Wilsona. A John Walker przyjmie pseudonim U.S. Agent. Ale jak do tego dojdzie to można na ten moment tylko gdybać. W razie co to nie są żadne spoilery, bo to było już wiadome przed premierą serialu.
Ooo, właśnie o taką informację mi chodziło! Nie czytałam o serialu przed premierą, więc nie miałam zielonego pojęcia co będzie! Nie traktuję tego info jak spoiler dzięki bardzo
A masz jakiś problem z nowym Capem? Rogers w wykonaniu Evansa był bardzo dobry, ale na razie po dwóch odcinkach tego serialu mogę powiedzieć, że Russell też jest świetny. Gość jest przedstawiony bardzo wiarygodnie, wojskowy z dużym doświadczeniem pod presją dorównania legendzie, idealista. Ja bym wolał żeby Walker został na stałe i miał okazję się rozwinąć. Byłoby to na pewno ciekawsze niż nijako-luzacki Mackie jako nowy Cap.
Dla mnie w żadnym razie nie jest świetny! Ten aktor pasuje do Capa jak pięść do nosa! Kojarzy mi się z drewnianym klocem.
Odcinek 4 spoiler
Tarcza została splamiona krwią publicznie na oczach wielu świadków.To już koniec tego pajaca.