The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45446
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

jak wrażenia? jak dla mnie ten sezon serio trzyma poziom.

Cami nawet nie irytowała, tak samo Hayley, nawet bardzo ją polubiłam bo śmierci Jacksona. No i sceny Kola i Daviny, cudowne! <3 już chce żeby jak najszybciej go przywróciła. I fajnie że w stosunku do niej jest taki kochany, ale do np. Ayi to taki stary chamski Kol.

No i dobrze, że Aurory jeszcze nie zabili, dzięki niej jest o wiele ciekawiej, nie wiadomo co jej odwali :>

ocenił(a) serial na 7
qvpnt

Zgadzam się uwielbiam Kolvine zarówno w wykonaniu Buzolica jak i Sharmana a po tym odcinku wymiękam normalnie. Najlepsza para z całego TO. Dobrze, że Aurora jeszcze trochę namiesza ale mam już na serio dość tej suczy Ayi. Liczę że ją Hayley załatwi w następnym odcinku.

ocenił(a) serial na 8
sesze

oj tak, na Aye już patrzeć nie mogę :/ ale chciałabym żeby zabił ją Marcel, lub ewentualnie Kol jak już wróci

użytkownik usunięty
qvpnt

Mnie też denerwuje Aya. W końcu Marcel jest teraz liderem Strix, a ona szarogęsi się, jakby to ona im przewodziła. Marcel powinien ją przytemperować.

ocenił(a) serial na 9
qvpnt

Odcinek bardzo na plus, zwłaszcza, że jego tytuł to jeden z moich ulubionych utworów Nirvany, Kolvina ma coś w sobie, coś magicznego i pociągającego, shippuję ich coraz bardziej, to co, że Kol jest dużo starszy, tym bardziej ten związek jest fajny, bo tak jakby trochę 'zakazany'. :D