ojacię! jak dla mnie najlepszy odcinek sezonu, zdecydowanie
nareszcie zabili Ayę, tylko szkoda, że to nie był Elijah, tylko Hayley musiała go wyręczyć. A Davina to badass, jak zaczęła rzucać Klausem, uwielbiam ją i cudownie, że już przywróciła Kola <3
Też szkoda mi było Tristana i Aurory, jak dla mnie nie zasłużyła na to ani trochę. Pomiędzy Lucianem i Freyą jest nawet niezła chemia.
Tylko Stefan taki nijaki, ale odcinek 11/10 :>
Tak, zdecydowanie najlepszy :)
Zgodzę się co do Aurory, ale według mnie niedługo ktoś ją uwolni. Nie sądzę, żeby Klaus był tak okrutny, on właściwie jedynie lubi zgrywać pozbawionego uczuć. Chce ją w ten sposób ukarać i przede wszystkim pozbawić resztek miłości wobec niego.
Stefan nigdy nie fascynował mnie jako postać, jest według mnie strasznie nijaki, ale to wina gry Paula.
Uwielbiam Kola od pierwszego jego pojawienia się w TVD i mega się cieszę, że będzie grał go Nate <3
oj tak, Buzolic jest najlepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tylko żeby nie zmiękczyli do końca jego postaci, no dla Daviny może być miły itp, ale dla reszty niech będzie takim kochanym chamem jak w tvd :>
A mi się znów wydaje że Kol robi tylko poker face.. Zgrywał słodkiego i idealnego bo ma w tym interes . Nie sądzę że zniszczyli by tak ironiczną,przebiegłą, kłamliwą i też dość okrutną postać jak Kol . Więc czuje że z Kolem to grubsza sprawa a Davina szybko pożałuje tego że go sprowadziła.. Albo sama zapracuje na to że ją zostawi. Co jak co ale ostrzegał ją że z tą magią się nie igra . Ale ja osobiście strasznie chciała bym się mylić .. Uwielbiam ich na ekranie a zwłaszcza gdy w postać Kola wcielał się Sharman ;D brakuje mi tego jego uśmiechu xd ale Nathaniel też daje rade xd
No więc teraz tylko pozostaje czekać na to co wykombinują xd
Zgadzam się, nie lubię Aurory i jej braciszka, ale strasznie było mi ich szkoda w tym odcinku, nie zasłużyli, chcieli tylko przetrwać. Cały sezon czekałam na sprowadzenie Kola, nareszcie. :D Stefan to flaki z olejem, ale fajnie go tu widzieć. Trochę szkoda mi też Ayi i tego całego The Strix, Davina mnie strasznie denerwuje, taka dziewczynka, która chce być potężna i zła, wieczne pretensje do wszystkich a szczególnie do Marcela. Ogólnie to ten sezon jest bardzo dobry, mam nadzieję, że szybko nie skończą z TO.