Jesteście już po odcinku? Lucien ugryzł Cami. Finn mimo, że był pierwotnym to po jego ugryzieniu umarł i to całkiem szybko. Myślę, że w takim czasie Mikaelsonowie nie zdążą wymyślić sposobu na uratowanie Camille, więc całkiem możliwe, że się z nią pożegnamy. Jak myślicie przeżyje? I jak sądzicie jak pierwotnym uda się pokonać Lucien'a? Właśnie skończyłam oglądać i jestem mega ciekawa jak to się potoczy :D Bardzo ciekawy sezon już od dawna uważam, że pierwotni biją na głowe pamiętniki.
Odcinek bardzo mi się podobał, serial dalej trzyma poziom, a nawet z odcinka na odcinek coraz lepszy. Skoro Finn umarł w kilka godzin po ugryzieniu a przecież był potężnym pierwotnym to Cami powinna paść trupem zanim Lucien zdążyłby wyjsc z jej mieszkania. Ale że to serial a Cami to big love Klausa to myślę, że bedzie umierać cały odcinek. I co najgorsze pewnie nie umrze.
A żeby pokonac Lucin trzeba bedzie najpierw pozbyc się przodków bez ich pomocy Freya bedzie mogla go uwięzić a Klaus dokonczy sprawe. Odcinek na plus, bardzo podoba mi sie postać Frei i to jak pomaga braciom.