The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45446
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

3x18

ocenił(a) serial na 10

Jesteście już po odcinku? Lucien ugryzł Cami. Finn mimo, że był pierwotnym to po jego ugryzieniu umarł i to całkiem szybko. Myślę, że w takim czasie Mikaelsonowie nie zdążą wymyślić sposobu na uratowanie Camille, więc całkiem możliwe, że się z nią pożegnamy. Jak myślicie przeżyje? I jak sądzicie jak pierwotnym uda się pokonać Lucien'a? Właśnie skończyłam oglądać i jestem mega ciekawa jak to się potoczy :D Bardzo ciekawy sezon już od dawna uważam, że pierwotni biją na głowe pamiętniki.

ocenił(a) serial na 9
chthc

Odcinek bardzo mi się podobał, serial dalej trzyma poziom, a nawet z odcinka na odcinek coraz lepszy. Skoro Finn umarł w kilka godzin po ugryzieniu a przecież był potężnym pierwotnym to Cami powinna paść trupem zanim Lucien zdążyłby wyjsc z jej mieszkania. Ale że to serial a Cami to big love Klausa to myślę, że bedzie umierać cały odcinek. I co najgorsze pewnie nie umrze.
A żeby pokonac Lucin trzeba bedzie najpierw pozbyc się przodków bez ich pomocy Freya bedzie mogla go uwięzić a Klaus dokonczy sprawe. Odcinek na plus, bardzo podoba mi sie postać Frei i to jak pomaga braciom.