Wie ktoś czy Davina wróci do serialu? Lubie jej postać...Co do Cami to mam wrażenie odnośnie jej przemiany, iż będzie ona niekorzystna wył człowieczeństwo lub zwyczajnie nie będzie się umiała kontrolować...
Może ktoś się wkurzy i ją zabije? Sama pomogłabym zaostrzyć kołek. Po pierwsze: od początku nie lubiłam jej postaci. Po drugie: raczej nie będą trzymali jej długo w stanie bycia czarnym charakterem, bo to się po prostu ludziom znudzi. Pewnego dnia się ogarnie, a wtedy będziemy mieli Elenę nr 2 - wiecznie płaczącą, że ona przecież jest taka dobra, ale ona robiła złe rzeczy i to takie straszne. Twórcy musieli zauważyć, że spora część ludzi tego nie kupiła w przypadku TVD, więc w przypadku TO jedynie przewrócą oczami i dadzą sobie spokój z oglądaniem. Poza tym, skoro "The Originals" to osobny serial to nie powinni powtarzać schematów z "Pamiętników wampirów". To byłby gwóźdź do trumny dla TO.
Ja mam wrażenie że Cami będzie zła do szpiku kości, a potem ją zabiją, albo sama to zrobi w przypływie człowieczeństwa. koniec. :)
Wszystko wskazuje na to, iż Cami staje się wredną sucz taka blond Kathrine, Klaus się szybko pewnie odkocha, jako wampir jest przeciwieństwem siebie gdy była człowiekiem. Co do Daviny to ciekawe czy wejdzie do the Strix i pewnie skończy jak ta blond czarownica jak już będzie zbędna i za dużo wie to trzeba ją zabić. Mogłaby się sama szkolić z magii i ożywić Kola obojętnie czy w ciele Nataniela czy Daniela. Ogólnie brak Reb ale pewnie Claire woli grać w poważniejszych projektach i mało Daviny w tym sezonie jak na razie może zagrała w 5odc na 11odc. Do tego Lucian i Aurora się ulotnili. Freyi też mogli by dać więcej i Vincenta np oni i D mogli by stworzyć własny sabat było by ciekawie.