Ma ktoś może jakieś info czy wraca na stale czy tylko na kilka odcinków? Ja chyba nie przeżyję jak zrobią z Cami Reb...
Nie wiem nic o Claire, ale jestem przekonana, że nie zrobią z Cami Bex. Dlaczego? Otóż Cami na swój sposób jest główną bohaterką, w sumie drugoplanowa postać, ale mamy już 2 sezon, a ona wciąż żyje więc... Do tego jest człowiekiem, reprezentantka ludzi. Jeżeli Rebekha przejęłaby jej ciało, zapewne by wyjechała z Nowego Orleanu, bo po co miałaby siedzieć w mieście pełnym wampirów, czarownic i wilkołaków będąc zwykłym, słabym człowiekiem chcącym normalnego życia? To dałoby nam utratę dwóch głównych bohaterek. I tak poza tym, to tak jakby w TVD Damon'a wsadzić w ciało Matt'a. Co by nie miało sensu xd.
Prędzej Cami zmienią w wampira, niż będzie robić za Bex :P .
No masz rację, ale ja jakoś się wystraszyłam, bo oglądałam odcinek dziś rano, więc może dlatego, że nie miałam zbyt czasu żeby to przemyśleć...
Nie sądzę by twórcy zrobili coś takiego, raczej chcą tylko postraszyć widzów, w sumie dziwnie by było bo ona czuje mięte do Klausa ;)
Nie wiadomo ile ona pogra w tym serialu bo właśnie zobaczyłam na głównej filmwebu, ze jest brana pod uwagę jaku Supergirl winnym serialu. Nie wyobrażam sobie innej rebeki i w ogóle Oryginalnych bez niej. Przestanę oglądać serial gdy ona odejdzie. Uwielbiam jej postać!
Jeśli ona oczywiście zgodzi się zagrać tą rolę, ale coś czuję, że raczej poleci gdzieś dalej i nie będzie wiecznie siedziała w jednym serialu czy w dwóch. Trochę to wszystko smutne, jak ją zastąpią (wiecie o kogo mi chodzi) to nie wiem czy dam radę się z tym pogodzić.
To jest bardzo prawdopodobne. Mi jest strasznie szkoda, bo Rebeka to jedna z niewielu damskich postaci w ogóle, która ma charakter i mnie nie denerwuje, wręcz przeciwnie strasznie ja lubię. Ta rodzina bez niej to nie rodzina. Po prostu jeśli ona odejdzie to ja raczej kończę ten serial. Jak się dowiedziałam w 1 sezonie , że odchodzi to miałam zamiar to rzucić, ale wróciła. Teraz to sama nie wiem, ja się chyba z tym nie pogodzę. Kolejny serial, który albo kasują, albo kogoś wartościowego zabijają, bądź likwidują w inyn sposób. Moje szczeście. Jak zamienią Bekę na Cami to będzie porażka. A najlepsze jest to, ze ja postać Cami lubię i nie chciałabym, żeby jedna i druga odchodziły. To już wolę opcję z występami gościnnymi Claire, mogliby przy tym zostać. Mimo wszystko bądźmy dobrej myśli, bo z tym serialem to są jeszcze nie potwierdzone informacje.