Witam! W następnym odcinku Pamiętników wampirów (s07e14 Moonlight on the Bayou) pojawi się Klaus. Co o tym myślicie? Ja jestem za tym żeby już nigdy nie łączyli ekip tych dwóch seriali.
TVD właśnie się kończy. Może nie chcą rezygnować z niektórych postaci i chcą je przenieść do TO. Ostatni odcinek TVD pokazuje, że być może będziemy mogli oglądać Caroline w TO. Mam nadzieję, ze przynajmniej mają na to jakiś pomysł.
A to nie tak, że Klaus będzie tylko wspomniany w TVD? bo to Stefan pojawi się w TO, myślę, że może to wyjść nawet fajnie, no i raczej przez to podskoczy oglądalność
Zauważ, że Klaus jest w trailerze TVD, więc raczej zobaczymy go w "Pamiętnikach Wampirów". TO skupia się na wątku przepowiedni, Strix, Aurory z jej nabojami z białego dębu i Daviny próbującej przywrócić Kola. Gdyby jeszcze wprowadzić tam wątek ucieczki przed Łowczynią i Kamienia Feniksa to byłoby już trochę za dużo.
Ucieka przed Łowczynią, pamiętasz? Gdzie będzie bezpieczniej niż przy grupie najstarszych wampirów, którzy być może napotkali ją na swojej drodze i może znają sposób na pokonanie jej?
Czy byłabyś miła i napisała w wielkim skrócie fabułę TVD od 4 sezonu? Od tamtej pory nie oglądam, więc nie mam pojęcia jaki jest obecnie rozwój wydarzeń. Łowczyni nic mi nie mówi.
Próbowałam, ale sam czwarty sezon sporo zajął. Spróbuj poszukać opisów w internecie.
w wywiadzie Julie Plec powiedziała że ''byłoby zabawnie zobaczyć niektórych naszych faworytów z Mystic Falls by znaleźli swoją drogę do NOLA'' czyli jak skończą TVD pewnie przeniosą niektórych do TO :/