Dobrze, że już po niej .. Ale skoro ona is dead to do rytuału żniw nie dojdzie?
no nie powinno w koncu ona byla ostatnia czarownicą ze starszyzny:) przynajmniej tak mowila Sophie. Zreszta i tak była beznadziejna. nie mogę sie doczekac kolejnego odcinka.
Siedzę w szkole i tylko myślę co będzie się działo w następnym :D. A tu tyle czekania.... Najlepsze wchodzę zaraz na kompa po szkole i wchodzę na Seriale i wierzę, że pojawią się PIERWOTNI......... A tu nic.....
świetny odcinek, tylko znowu tayler przezył, beznadzieja. ehhh szkoda mi klausa? oglądał ktoś? nie chce spojlerować do końca:)
Oglądałam i powiem, że zarąbisty. Szkoda mi Klausa ale też nie fair, że ugryzł Elijah...
ohh no zazdrosny jest, zawsze wszyscy oskarżaja go o najgorsze rzeczy a sadze ze on nie wiedział o tym że z krwi dziecka mozna tworzyć hybrydy. zawsze to on byl najgorszy a elijah szlachetny itp. chociaz uwielbiam zarówno elijaha jak i klausa.tylko ten tyler jak on mogl tak chamsko zrobic, mam nadzieje ze klaus go zabije w koncu:)
Tyler twierdzi, że hybrydy są niebezpieczne i nie powinno ich być na tym świecie. To czemu on sam się nie zabije?? Tylko jak ta gałąź stoi Klausowi na drodze?
bo jest glupi i tyle nigdy go nie lubilam. w tvd mnie irytowal a w TO tragicznie mnie wkurza. Pewnie tak nie uwarza z tymi hybrydami ale chce zdobyc popracie marcela wiec musial go jakos przekonac tym ze hybrydy stanowia zagrozenie dla wampirow. Jak klaus zginie to bedzie tragedia
Niech ten Tyler się "ugryzie" nie powiem w co. Żeby takie piąte koło u wozu do świetnego serialu rzucili.... Albo Hayley bd chciała go zabić w obronie jeżeli znowu targnie na jej życie i dziecka? Klaus nie może zginąć uwielbiam go i twórcy nie mogą tego zrobić
no na pewno nie zabija:) za fajna postac. sadze ze Rebekha zginie albo cos takiego, szkoda ze rodzenstwo sie od niego odwrocilo, ale elijah zawsze bedzie go wspieral, nie wazne co by klaus odwalil:)