PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608361}

The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45239
7,3 3 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Widziałam pilota w TVD i strasznie mnie wkurza ten Marcel. Nie dlatego, że jestem rasistką tylko dlatego, że wiecznie się uśmiecha głupkowato i każdy jego gest jest dla mnie irytujący. Trochę za wesolutki on jest na przywódce wampirów z Nowego Orleanu. Na dodatek ten dzieciak Hayley.... Poza tym najlepszym pomysłem byłoby gdyby ukazano losy Pierwotnych w przeciągu wielu wieków a nie współcześnie.

IKnowWhatYouAre

Jest dużo retrospekcji, więc na pewno sporo się dowiemy o samych Pierwotnych. Marcel tez mnie irytował, ale się już przyzwyczaiłam, tak jak do Eleny w TVD.

kohinoorek

to samo miałam z Eleną! Całe szczęście wytrzymałam i dzięki temu poznałam wiele ciekawych postaci takich jak np Caroline, Alaric itp. ;]

ocenił(a) serial na 10
IKnowWhatYouAre

Obejrzyj 2 odcinek. Może zmienisz zdanie. ;)

ocenił(a) serial na 8
tymbarkowa570

A nie jest w tym drugim tak jak myślę i Klaus znowu się sprzecza z Marcelem ( który ma banana na twarzy nawet jak się wkurza) a potem gawędzi sobie z czarownicami a potem pojawia się Hayley i znów ględzi o dziecku?

ocenił(a) serial na 10
IKnowWhatYouAre

na szczecie Marcel jest tylko mala czescia serialu, uwazam, ze nie ma sie po co zniechecac tylko przez jednego aktora, zwlaszcza, ze serial jest bardzo dobry.

IKnowWhatYouAre

Fakt że tego jego miny wyglądają jakby sobie cały czas żartował, lekceważył oraz miał gdzieś tą całą sytuacje i zamieszanie z rodziną pierworodnych. Ogólnie w tym serialu chyba się niektórzy charakterami pozamieniali, Klaus wyżywa się na rodzinie a Rebekah zabija wszystkich na lewo i prawo.

ocenił(a) serial na 8
YagamiPL

Wydaje mi się, że ten sam wyraz twarzy Marcela to po prostu słaba gra aktora. Tak poza tym to oglądałam i bardzo fajny odcinek. Dużo, dużo lepszy od tego nowego TVD. Będę oglądała teraz oba ;) Podoba mi się ten wątek Rebekah-Klaus plus retrospekcje. Zawsze lubiłam najbardziej ich relacje. Ona kochliwa, chce być bardziej ludzka ale ciągnie się za nią mroczna przeszłość i cień brata, który nie pozwala jej okazywać słabości wobec innych. Szalony ten Klaus. Zabijać wszystkich chłopaków Bex.

IKnowWhatYouAre

Ja uwielbiam Marcela. I szczerze mówiąc podoba mi się ten jego ciągle dobry nastrój :)
Marcel to bardzo ciekawa postać. Lubię wątek Klaus- Marcel. Na początku myślałam że będą przyjaciółmi, ale wątek udawanej przyjaźni i zdrady jest jeszcze lepszy :)