Będzie się działo, już nie mogę się doczekać. Widzę, że tym razem konflikt będzie większy niż poprzednio ;)
Dochodzi trochę nowych postaci, więc musi być ;)
Bójka Hayley vs Klaus jest chyba z drugiego odcinka, bo w premierze nie mają kaskaderów wymienionych w obsadzie
Nie dość, że pojawi się pierwszy wampir przemieniony przez Klausa to jeszcze wiedźmy (znaczy Davina) namieszają, pewnie jeszcze będzie na nowo wojna z wilkołakami.
Mnie z Trójcy bardziej ciekawi Aurora i Tristan, bo póki co Lucien zapowiada się na Klausa 2.0.
Wolałabym, żeby Davinie zmarłe wiedźmy w głowie namieszały niż ona komuś innemu, bo jej wieczne nabzdyczenie robi się nudne.
Kolejna wojna z wilkołakami jakoś mi się nie widzi, skoro wampiry mają się gryźć między sobą.
Wiesz ogólnie to konflikt z Hayley by odzyskać Hope, to na pewno będzie. Ciekawe jak klątwę wilkołaki zrzucą?
Była coś mowa o powrocie Kola do TO? Bardzo bym chciała by Nathaniel wrócił i może Davina już przestałaby się "nabzdyczać" ;)
Ale wiedźmy na pewno będą coś miały wspólnego teraz, gdy wampiry będą się żreć między sobą, może pojawią się niektóre z tych nowych wampirów z TVD? W sumie nie zdziwiłabym się jak będą crossovery.
Aaa, to to na bank będzie.
Mają być retrospekcje, ale o powrocie do czasów współczesnych cisza.
Ja trzymam kciuki, żeby nie było żadnych crossoverów, zresztą Narducci zawsze fajnie wymija pytania o nie.
Pewnie nie tylko wampiry między sobą będą się lać, będzie coś silniejszego, w to na pewno wedrze się magia, bo ona zawsze króluje w TO i TVD i jest głównym przeciwnikiem. Bądź ten Lucien sprowadzi ogromną armię wampirów do NO haha, nie zdziwiłabym się. Ale ekscytujące by było to zobaczyć, Mogliby chociaż raz odpuścić sobie magię, chociaż w jednym sezonie, aleee nieee bo po co;).
Ale te pierwsze wampiry co stworzyli Aurora, Tristan i Lucien są właśnie od naszej trójki rodzeństwa??
Tak, Lucien jest "dzieckiem" Klausa, Aurora Rebeki, Tristan Eliijah i ma być wojna między ich liniami pokrewieństwa.
Masakra, najpierw Marcel teraz oni, będzie ciekawie ;)
Ciekawe ile będzie ogólnie sezonów oby tylko nie siedem ;/
Ale zostali stworzeni w tych samych odstępach czasu czy raczej dowiemy się już tego w serialu?