The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45446
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

nowy sezon

ocenił(a) serial na 7

Kiedy będzie nowy sezon? I jak myślicie, o czym będzie? :)

martynah321

Myślę, że będzie pokazane kilka lat do przodu, bo TO są powiązane czasowo z TVD ( jak ktoś widział ostatni odcinek, to wie jak to się skończyło:) ) i mam cichą nadzieję, że w końcu wątki seriali się jakoś połączą :)

ocenił(a) serial na 7
monina14

Ja TVD nie oglądam od 5 sezonu bo jakoś mnie przestały ciekawić. Ale cieszyłabym się gdyby Caroline pojawiła się w The originals, chciałabym też powrotu Kola w starym ciele. Czyli nie wiadomo kiedy się ukaże nowy sezon?

ocenił(a) serial na 10
martynah321

Nowy sezon najpewniej ukaże się tak jak poprzedni, czyli październik. Jestem ciekawa jaka dziewczynka zagra Hope skoro kilka lat do przodu i czy Hayley dalej będzie w wilczej formie? Z kim tym razem się zmierzą bracia Mikaelson ;D

ocenił(a) serial na 7
anne22

No to mnie dobiłaś. Nie doczekam do października :P też ciekawi mnie co teraz wymyślą, bo Dahlia to było dla nich "COŚ" z czym trudno się zmierzyć więc nie wiem co może być gorsze. Oby tylko nie wymyślali na siłę jak w TVD. A i oby z Hope nie robili nic w stylu ostatniej cz Zmierzchu...

ocenił(a) serial na 10
martynah321

Mi się coś wydaję, że właśnie jak w TVD wątek o wampirach posiadających moc połączą z TO. W końcu sporo było tych wampirów i nie jeden z nich udał się poza Mystic Falls. Sądzę, że jakoś to połączą i jakiś taki wampir będzie chciał wyssać Hope i jej moc i znów tak jak zwykle za wszelką cenę chronić Hope. Wątpię by dowalili coś pokroju Zmierzch (chodzi o Hope) ale zauważyć można, że Hope pokazała co potrafi i możemy się spodziewać że jak troszkę podrośnie będzie używała mocy nieświadomie nawet. Więc będzie coś interesującego w 3 sezonie.

ocenił(a) serial na 7
anne22

Mam nadzieję, nie mogę się doczekać. A polecasz jakiś serial, którym mogłabym zapełnić pustkę przez ten czas oczekiwania na TO? Wymienię te co oglądam: PLL, The Walking Dead, Gra o tron, Vikings, Bates motel, Pod kopułą, Star-crossed, Supernatural. Jeśli ich nie widziałaś to polecam tak wgl :) a jeśli oglądasz coś poza nimi to wymień.

ocenił(a) serial na 10
martynah321

O zawsze jeszcze możesz obejrzeć : Czarodziejki(stary ale dalej jest klimat), Being Human(amerykańską wersje polecam bardziej), Breaking Bad, Borgias, True Blood, Dynastia Tudorów, Gotham, Herosi, House of Lies, Miecz Prawdy, Outlander, Penny Dreadfull, Pod osłoną nocy, Poldark, Rzym, Spartacus, Suits, The Flash, Arrow, Liga Sprawiedliwych, Batman(kreskówka ale zawsze coś).