prawie wszystko to samo co w ostatnich odcinkach the vampire diaries
bo to jest odcinek promujący.. pierwszy osdinek prawdziwy z dodatkowymi scenami bedzie dopiero 15 paździerwnika
a czym się kierujesz ze pierwszy odcinek w październiku?strony na filmwebie niesą z aktualizowane i mogą być nie poprawne,wiem to bo oglądam dużo seriali czy filmów.pozdrawiam
Bzdura. Treści filmów czy seriali są aktualizowane. Przez użytkowników, weryfikatorów i moderatorów. Czasem tylko oczekiwanie na sprawdzenie materiału przez wera trochę trwa (nieraz i miesiąc).
Na Spoiler tv, TVRage i epguides pisze, że pilotażowy odcinek tego serialu odbędzie się 15 października. A to są wiarygodne i codziennie aktualizowane źródła na jakich między innymi bazuje filmweb jeśli chodzi o odcinki seriali. Gdyby podano tam inną datę emisji, już dawno ktoś by to tu poprawił. Zresztą jeśli widzisz, że czegoś gdzieś brakuje to sam możesz to uzupełnić.
Odcinek, o którym mówisz (ten z dodatkowymi scenami) został zaprezentowany stacji kiedy ta miała zdecydować o zamówieniu całego sezonu The Originals i ten odcinek puścili w ramach promocji serialu podczas Comic Con w San Diego. Prawdziwy pierwszy odcinek 1 sezonu będą kręcić od nowa i po prostu niektóre wydarzenia zostaną przedstawione z innego punktu widzenia.
Wiem, widziałem - zauważyłem, że są dodatkowe sceny, więc obejrzałem ten niby pilot, ale ma być też trzeci z tego co mówicie, więc kuurde przesada lekka..
jeśli mogę zapytać? opłaca się oglądać ten odcinek czy można obejrzeć same nowe sceny? w sensie czy jest ich dużo czy tylko dodali kilka i da się je łatwo wyłapać?