PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707987}

The Royals

2015 - 2018
7,4 5,1 tys. ocen
7,4 10 1 5077
The Royals
powrót do forum serialu The Royals

Właśnie oglądnęłam pierwszy odcinek. Zapowiada się super, przypomina trochę Plotkarę (w ramach ciekawostki: Elizabeth Hurley grała także w Plotkarze).

ocenił(a) serial na 8
oiaa

Popieram serial naprawde dobry :-)

ocenił(a) serial na 8
supernatural94

Ja również popieram ;)

ocenił(a) serial na 3
elcia9505

Nie popieram! HA!

Herushingu

ja również nie polecam, wytrzymałam 10 minut....

ocenił(a) serial na 5
oiaa

Popieram, serial zapowiada się bardzo ciekawie. Oglądnęłam co prawda tylko dla mojego Williama Moseley'a, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wszystko tam było wciągające, nie mogłam się nudzić przez te 56 minut. Od kiedy tylko oglądnęłam (w środę), cały czas myślę o tym serialu i zdążyłam przepatrzeć wszystkie filmiki na yt związane z promocją tego serialu. Bardzo niecierpliwie czekam na drugi odcinek! ♥
Co prawda, niektórzy zarzucają, że nie do konca jest ukazana kultura Wielkiej Brytanii czy coś w ty stylu, ale mnie to w ogóle nie przeszkadza. Serial ma mieć formę rozrywkowa, a nie dydaktyczną, więc nie wiem, w czym problem. Chcę tylko miło spędzić czas i to dostaję od tego serialu :)

ocenił(a) serial na 1
Pearl158

Dla mnie pierwszy odcinek nudny ...Pilot zawiódł więc nie będę oglądała następnych odcinków.

ocenił(a) serial na 9
Pearl158

A moze ktos strescic fabule?

ocenił(a) serial na 10
rachel20

The Royals to dramat o fikcyjnej królewskiej rodzinie mającej bogactwo brytyjskiej monarchii i elementy z „Hamleta” Szekspira. Częściowo ma być to baśń, częściowo historia ku przestrodze. Ma być to opowieść o ludziach zniszczonych przez władzę, bogactwo i pożądanie.

Osobiście mi się podobało. Trzeba zaznaczyć że jest to fikcja, nie ma tam odniesienia do prawdziwych wydarzeń z rodzin królewskich. Podobne do plotkary, bogate, zniszczone, ale mądre i przebiegłe. Warto!!!

ocenił(a) serial na 9
ksenia_xxx

Ooo super dzieki bardzo! Po plotkarze zostalo mi tylko pretty little liars a zbliza sie koniec sezonu wiec przyda sie cos nowego

ocenił(a) serial na 9
rachel20

Dzieki za polecenie serialu! Pierwszy odcinek super. Mimo iz nie moge zniesc aktorki grajacej Krolowa- przez jej barwe glosu i dziwna maniere ( w Gossip Girl tez mnie denerwowala) to serial zapowiada sie ciekawie! Oby tego nie zchrzanili

rachel20

Hahah mnie też jej głos irytuje! Tak strasznie do niej nie pasuje.

ocenił(a) serial na 10
oiaa

Serial swietny,a Elizabeth Hurley grała Diane w plotkarze